Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wadeje sie wam hehehee

jaka herbata jest smaczna niesłodzona

Polecane posty

jestem na diecie i chce przestac uzywac cukru i słodzika, lae herbata bez cukru mi nie smakuje za owocowymi nie przepadam, polećcie mi coś i nie herbate czerwoną zielona jest ohydna

Gość karmelowa albo toffi

Gość każda herbata
tylko trzeba sie do tego przyzwyczaić, teraz np. nawet jak posłodze pół łyżeczki cukru to jest dla mnie za słodka.:P

zielona jest niedobra ale z dodatkiem cytryny albo jaśminu jak dla mnie jest świetna :) no i zdrowa :) idź sobie do świata herbat i tam sobie coś wybierz z czarnych herbat z dodatkiem czegoś, albo biała jest jeszcze super.

wiele lat używałam slodzika, ale do konca w sumie nie wiem czy on nie tuczy?? Na studiach profesor mówił mi ze nawet taki słodzik sie odkłada jako tłuszcz

Gość Mala_09
czerwonej probowalas?

szczerze mówiąc to nie wiem co to jest herbata czarna i biała u nas w domu się kupuje sage granulowana albo jakies indyjskie zdrowe sa te herbaty??

kiedys piłam rok czerwona, ale ja własnie ze słodzikiem dobra jest ale teraz bym chciała bez niczego słodzacego i coś innego

słodzik to straszny syf, już lepiej cukier stosować. Można kupić sobie cukier trzcinowy albo z melasą są zdrowsze. najlepsze herbaty to liściaste, granulowane to odpady. miodem jeszcze jest dobrze słodzić ale naturalnym

wiem słyszałam, ze herbaty granulowane sa najgorsze, ale sa praktyczne a miodu trzeba duzo do herbaty zeby była ona słodka

Gość moze byc ladny
jak sie przyzwyczaisz to nawet sie nie skapniesz z eherbata jest nieslodzona

Gość emkaka
po ciekawe smaki herbat (i nie tylko) zapraszam do mojego sklepu sekretnatury.pl Podpowiem, doradzę a dla stałych bywalców znajdzie się jakiś rabacik. Zapraszam!

dla mnie jest najlepsza - slim active grejpfrutowa i dzika roża- a tak woghole to wszystkie herbaty pije bez cukru od 4 lat - kwestia pzryzwyczajenia ;) a pije owocowe, ziolowe kila nawet 8 szklanek dziennie

Biała z jaśminem liptona albo jagodowa dilmah ale spokojnie nie jest kolorowka jak inne owocowki tylko jak normalna pyszna herbata z nuta prawdziwych jagód polecam a co do reszty nie wiem bo pije jeszcze zielona i ziołowe i te które wymieniłam i od czterech miesięcy nie slodze więc to kwestia przyzwyczajenia chyba ale próbuj coś zawsze będzie pasować

Gość tola5676
Jest wiele takich herbat :) Akurat teraz mam fazę na Dilmah - i na różne białe herbaty :)

Gość melassa66
na pewno wszystkie owocowe które mają jaki kolwiek smak bez słodzenia :) ja już od dawna piję takie jak hibiskus czy herbate jasminową bo są fajne zwłaszcza teraz na jesieni :) fajną nowością jest teraz herbatka Tulsi organic India, która dobrze sie sprawdza jako profilaktyka przed przeziębieniami i katarami i ma tez właściwości antystresowe :)

Gość Agatka290
Tulsi :-). Uwielbiam tę herbatkę, oczywiście niesłodzoną. Zresztą nie ma ona takiego paskudnego ziołowego smaku jak niektóre ... Ostatnio zrobiłam sobie zapas na stoisku Organic India, podczas festiwalu Yogi. Ale zazwyczaj kupuję online w bombaybazaar.pl

Gość gość
pij koper włoski jest fajna lekko słodka i dobra na trawienie

Gość NataliaKas
Fajny wybór masz w https://www.zielarnia24.pl/ najlepsze herbaty z całego świata i co najważniejsze w na prawdę dobrych cenach.

Nie słodzona ....... nie dla mnie ciężko się pije, ale mówią że do wszystkiego można się przyzwyczaić. Mi się udało dzięki serii herbat Big-Active mają taki duży wybór że pije już rok i ciągle znajduję nowy smak:-) A to są jedyne które idą mi bez cukru :D zresztą nie tylko mi, moja familia tez tak pije już.

Gość gość
napary owocowe z basilura np. ja polecam

Gość paszczakkkk
Każda owocowa i smakowa :)) Ja bez cukru piję Teekanne Rooibos karmelową. Pychotkaaa!

Gość ola

Sa nieslodzone herbaty od malej firmy soti natural w butelkach i kartonowych puszkach dla osob ktore chca z slodzonej przejsc na slodzona polecam ta wersje soti ktora jest w lidlu z skorka z cytryny