Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falcon pilots girl

Czy matka może kokietować faceta własnej córki?

Polecane posty

Gość falcon pilots girl

jak w temacie. roznica wieku miedzy matka a facetem córki = 8 lat

Gość Machinera
a jak myslisz, zdarza sie to w przyrodzie?

Gość nie mam zdania
może, nikt jej tego nie zabroni, ale jest to nieetyczne

Gość falcon pilots girl
i tak i nie. tylko ,ktora rodzicielka jest na tyle wredna??? co z taka matka czynic?

Gość Machinera
co uczynic? Sa rozne sytuacje, rodzice nie akceptuja partnera/partnerki, kokietuja, nienawidza etc. Co cie to interesuje, jezeli nawet taka jest matka czy ojciec to ty chyba wiazesz sie z danym partnerem nie poto aby byc od niego uzaleznionym i latac z obawa ze ci go ktos skokietuje. No ale moja droga takie sa efekty braku zasad, moralnosci (braku chyba) ROBTA CO CHCETA, FULL TOLERANCJI (TOLERANTYZMU)... jak se poscielesz tak sie wyspisz.

Gość falcon pilots girl
normalnie, roznica miedzy mna a partnerem wynosi lat 13

Gość falcon pilots girl
to moze nieco jasniej: ja nie obawiam sie o to ,czy mojej matce uda sie skokietowac mojego faceta. to koles z zasadami, poza tym wpatrzony we mnie jak w obraz. boje sie jedynie, ze na slubie brata ,ktory niebawem sie odbedzie moja matka zacznie sie miziać do niego. nie znaja sie ,ale wiem ,ze matka czesto oglada jego zdjecia....imponuje jej, podoba jej sie :(

Gość Machinera
No to pogadaj z matka albo niech on pogada. W czym problem?

Gość anka2222
falcon pilots girl, 13 lat różnicy to spoooro. jak będziesz mieć 30lat to on będzie miał już 43. Tobie będzie się chciało seksu non stop a jemu raz na tydzień wystarczy. jakoś nie wierzę w powodzenie związków z różnicą wieku 8+ lat.

Gość wystarczy że
odstąpisz mamie swojego faceta a obawy się skończą. Bardziej pasuje do niej niż do ciebie :-p

Gość falcon pilots girl
do anki: no widzisz...kwestia roznicy wieku i spraw dotyczacych powodzenia zwiazku z tego tytulu jest tematem do polemizacji. nie mozesz uogulniac mowiac ,ze kazdy facet majac 43 lata kocha sie z kobieta raz w tygodniu :D poza tym seks to nie wszystko ,ale byc moze jestes za mloda by to pojac. nas polaczyla wspolna pasja ,piekna pasja jaka jest lotnictwo. on ogromnie mi imponuje. czuje sie z nim swietnie. jest idealnym przyjacielem i kochankiem. poza tym fizycznie zawsze pociagali mnie starsi faceci. bylam juz w zwiazku z mlodszymi. i poki co moj M jest najlepszym partnerem jakiego moglam sobie tylko wymarzyc :D znam kupe zwiazkow,szcesliwych zwiazkow gdzie roznica bywa wieksza. nie szufladkuj - to brzydki nawyk

co z tego, że matce podoba się Twój chłopak? Dopóki nie posunie się za daleko, nie przeroczy ustalonych zasad i granic - olej to. Dla mnie to też dziwne, ale różne rzeczy już w życiu widziałam.

Gość falcon pilots girl
boje sie wlasnie tego ,ze po alkoholu stanie sie nachalna...a mi bedzie poprostu za nia wstyd. :( moj facet jej nie zna... on jest troche z innej bajki.... zreszta matka nie raz zachowywala sie ...frywolnie w stosunku do kolegow ojca i obcych facetow ;/

Gość żłobkowa
zaś ten temat zaczynasz :|