Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta_19_19

fuck friend???

Polecane posty

Gość aneta_19_19

Mam problem i oczekuję pomocy z waszej strony. Od pół roku mam wspaniałego chłopaka, jednak on cały czas jest w Austrii (praca) i wraca bardzo rzadko, jest to bardzo męczące no ale cóż....nie w tym problem. Otóż jakieś 8-9 miesięcy temu na jednej z imprez ...hm..poniosło mnie lekko z dobrym znajomym. Aha, nie spałam z nim. Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie oczywiście cały czas z tym samym chłopakiem. Czasami spotykaliśmy się rozmawialiśmy bardzo długo o naszych problemach, współpartnerach itp..mieliśmy zawsze bardzo dobry kontakt ze sobą dobrze nam się rozmawiało i lubiliśmy przebywać w swoim towarzystwie, jednak żadne z nas nigdy nie myślało o miłości. Ostatnio jednak się cos zmieniło, no tak poznałam chłopaka ;) Jednak ja już napisałam jest on w Austrii i bardzo rzadko wraca do PL. Podczas jego nieobecności zdarzyło mi się spotkać z moim...przyjacielem. Oczywiście sytuacja potoczyła się tak jak zwykle....Nie spałam z z nim nigdy w zyciu, no ale zdrada to zdrada. Co robic?

Gość Nie spałas z nim
to co z nim robilas

Ale cóż Ci doradzić?! Tylko Ty sama lepiej wiesz czy nadal chcesz być z chłopakiem zza siedmiu mórz...czy pragniesz kogoś kto by był przy Tobie (nie tylko myślami, ale i ciałem).

Gość aneta_19_19
no zdarzały nam się mocno namiętne pocałunki itp....

Gość aneta_19_19
Wiesz niby tak! Tylko, ze chłopak ten który jest na miejscu od powiedział, żebym mu od razu powiedziała jeżeli będę coś do niego czuła, to wtedy przystopujemy z spotkaniami. nie chce on robić mi problemów( w sumie juz zrobił) a poza tym nie chce tego zebym się w nim zakochała, nie dlatego ze nie podobam mu się czy coś z tego, poprostu sam jest dopiero do długim zwiazku

Hmm...To Ty w końcu chciałabyś, aby z tym przyjacielem było coś więcej...czy nie?

Gość aneta_19_19
no, nie nie chciałabym nic więcej