Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

33latka

likwidacja zmarszczek po 30

Polecane posty

Prosze o pomoc! Mam 33 lata, i od jakiegos roku widzę po mojej twarzy, że grawitacja daje znać o sobie w zastraszajacym tempie. Co zrobić aby odzyskać owal twarzy i jędrność skóry przynajmniej sprzed roku oraz zlikwidować zmarszczki pod oczami (zaznaczam, ze zrezygnowałam z solarium na które i tak nie chodzilam za często, pije wode mineralną, łykam capivit, zmywam dokładnie makijaż i stosuję kremy po 30 roku życia)

Gość gość
Poczytaj forum Laboratorium Urody, tam będzie i masa info o składnikach kosmetyków (bo to skład się liczy, a nie to, że producent napisał "po 30") i o ćwiczeniach na twarz. A tutaj podstawa podstaw: www.femineus.pl/index.php?PHPSESSID=b178ffb15fc03aba6da73775afb41da7&topic=6348.0

Gość gość
ja pierwsze oznaki mialalam w wieku 39lat zrobilam botox i volumetrie na kolejne 2 lata mam spokoj :) Tobie tez polecam troszke drogo wyjdzie na jeden rzut ale skuteczne i super zadowalajace !!!!! polecam :)

Gość MałgośD
Ja zdecydowałam się na taki preparat www.skracaj.com/24b8.html , ponieważ miałam baardzo okropne zmarszczki na czole. Po kilkunastu tygodniach stosowania jest już wyraźnie lepiej, ale nadal stosuję ten cudowny specyfik na zmarszczki.

Gość Walentina
U mnie co prawda jeszcze znaczących zmarszczek nie ma, ale jak będą, to na pewno zdecyduję się na jakiś zabieg. Planuje mezoterapię igłową. Już nawet sprawdziłam, że niedaleko mnie robią ten zabieg u nich http://www.rubinkiewiczmed.pl/mezoterapia-iglowa/

Gość jutka12
polecam do tego zabiegu tylko dr Pospieszałowska jest perfekcyjna dokładna widać że kocha swoją pracę

Gość gość
Na podniesienie policzków najlepiej kwas hialuronowy użyć. Pod oczy można użyć botoks lub kwas przy czym raczej bym poleciła kwas np. http://www.techderm.pl/ . Jest to dość trudne miejsce do wstrzyknięcia botoksu.