Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

drogie mamy mam takie pytanie czy ktoras z was moze probowala na spacerze zakladac swoijej pocieszce slinaczek?? bo np jak daje malej loda jest cala brudna a np na kurecce to cieszko schodzi? troche sie wstydze zalozyc sliniak ale wydaje mi sie dobrym pomyslem

Gość mama pociech swoich
a czego sie tu wstydzić? ja czasem zaklądam sliniak bo sie tak slini ze zaraz ma ubranie przemoczone jeszcze dobrze z domu nie wyjdziemy. Z 2 strony to polecam kupic dwie tansze niz jedna drogą kurtke i miec na zmiane. Ja kupuje nieraz uzywane ciuszki a niech je wybrudzi nie bedzie mi szkoda bo pare groszy kosztowały. Wkońcu to dziecko a dzieci sie brudzą.

wsumie masz racje:) zastanawialam sie tez nad takim sliniakiem co tez jest na raczki ponoc sa bardzo dobre:)

Gość mama pociech swoich
w ikei mozna takie kupic maja bardzo przyjemne kolorki. Są fajne. Ja moje szkraby w nich dokarmiam. Szczególnie polecam kiedy dzieci zaczynają dokarmiać się same.

no niestety w moim miesice nie ma jescze ikeii:( a nigdzie indziej nie moge znalesc ale poszukam moze na allegro znajde:)