Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrea80

Czuje się jak dziwka!

Polecane posty

A mianowicie dlatego,ze przespałam się z dwadzieścia lat starszym facetem,który ma żonę i dwójkę dzieci...

hmm to ja sie na ten temat nie wypowiem, bo mnie mało nieukamieniowali na tym forum za podobny wyczyn a fajnie przynajmniej było?

ja cały czas tak robie i wcale nie czuje sie jak dziwka;) dlatego ze jest jeden a nie wielu a to duza roznica;) dziwka sie rucha z kim popadnie i jeszcze za to bierze kase, wiec sie nie martw :) przejdzie ci:)

Gość wilk szary
a ja moge spac z kim chce bo jestem wolny i nie mam zobowiazań

ale z tym sie zgodze dziwka sypia z wieloma i za kase a nie z jednym

wilk niekłam a czerwony kapturek to co obracasz ja w lesie i jeszcze jej babcie

Półka-------->No,nie powiem było miło... niedopieszczona żona--------------->Oby mi przeszło.Narazie nie mogę nawet oglądać się w lustrze.

Gość czarny kotekPP
dajcie dziewczyny spokój, facet to moze sie bzykac z kim chce i kiedy chce i wtedy jest macho a my jak przespimy sie z kimkolwiek to od razu dziwki, szmaty... nie rozumiem tego, kobieta tez ma swoje potrzeby

półeczko mowisz,że Cie ukamienowali?:D:D to zupełnie jak kiedys mnie hehe ale im szybko przeszło, choc moj długi nos mi mowi,że zaraz sie zleca pomaranczowe zawistniki i zazdrosniki i bedzie powtorka z rozrywki :D:D:D

Gość wilk szary
czerwony kapturek ciągnie jak silnik odrzutowy

e tam 2 dni i przejdzie i jesli było naprawde fajnie zrobisz to znowu ja jakos wyrzutów sumienia nie miałam zbyt długo

wiem pomaranczki to te baby i zonaci co niemaja szans na kochanka, kochanke

o tak i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu i znowu..................... :D:D:D:D:D

wilczek- to ty szukasz jeszcze jakis przygód? 7 koziołków zaliczyłes i mało ci? kotek a kto sie jej czepaia tu same takie co zonatych zaliczaja

Gość u mnie tak
jestem wyłącznie pomarańczowa:) jego zona to jego sprawa, możne on powinien mieć hamulec :) ale nie za stary? Pewnie chodzi dumny jak paw, ze taką młódkę dorwał:) ja z nikim nie sypiam, jakoś nie potrafię, ale seks dla ludzi

kotek a kto sie jej czepaia tu same takie co zonatych zaliczaja :)

Gość czarny kotekPP
hehe ja tez zonatego zaliczylam i nie czuje sie winna:P co prawda nikt o tym nie wie, oprócz Was moje kochane( teraz mnie zlinczują)

Gość sentymentalna....
jak kilka lat temu przespałam się z 7 lat starszym,żonatym facetem,który ma dziecko.

No,ale mam nadzieje,że Piotr (bo tak ma na imię) będzie dyskretny.

Gość czarny kotekPP
niedopieszczona byc moze to on mnie przeleciał, albo przelecielismy sie nawzajem hehhe on ma zone i dziecko, ale z wczesniejszego zwiazku, a facet ma dopiero 27 lat... mówi ze swojej zony nie kocha, chociaz ja w to nie wierze

o tak zapieraj sie taka zabawa jak wyjdzie na jaw nie jest juz zabawna tylko przykra

Gość Bucu
Fajnie się tak pocieszać,że jak tylko jeden,żonaty kochanek i nie za kase to już nie dz.wka.Coś strasznie was boli to słowo.Jak dla mnie taka kobieta to dz.wka,a facet,który ma żonę i się tak zabawia to zwykła męska dz.wka.

ja wychodze z załozenia ze to kobiety zaliczaja nie odwrotnie

niedopieszczona żona Słuchaj,ale jeśli on powie mojemu tacie,że uprawialiśmy razem seks to takie zapieranie się chyba nie ma sensu..