Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ask-ak

Baby Design Sprint

Polecane posty

Gość ask-ak

Witam Mama zamiar zakupic Baby Design Sprint bardzo prosze o opinie o tym wozku, czy faktycznie odpadaja w nim kólka jak pisza na niektórych forach Dzieki

ja mam ten wozek dopiero od 2 miesiecy.narazie jestem zadowolona.a czy odpadna kolka to sie dopiero okaze:)

Mam od tygodnia. Również jestem zadowolona. Ma duże kółka, dziecko jest wyżej niż w spacerówkach na małych kółkach. Mięciutka wkładka dla maluszka. Półka dla rodzica na butelki i schowek zamykany. Łatwo się składa i rozkłada. Do kosza trochę ciężko się dostać nawet jak siedzenie jest podniesione. I folia która jest w zestawie o kant dupy rozbić. Tyle z minusów.

Gość ask-ak
Dziewczyny a macie kolekcje 2009, jak z jakością materiału i czy dziecko sie nie poci na tej wkładce ?

Gość kaśka_pelaśka
Hej! Ja też właśnie zastanawiam się nad wyborem jakiejś spacerówki. Ta wygląda na fajną

wózek jest świetny nawet dla malutkich dzieci.ja synka zaczęłam w nim wozić kiedy skończył 3 miesiące.wózek rozkłada się na płasko,łatwo się prowadzi,ma skrętne przednie koła z możliwością blokady, jest stosunkowo lekki, ma fajne uchwyty na butelki i przydatną przegródkę na drobiazgi.w sumie to ma wszystko czego mi trzeba było:)

Gość ask-ak
Jedyna jego chyba wadą jest to ze nie ma regulacji rączki ( producent nie podaje takiej informacji), mam ponad 170 cm i nie wiem czy dobrze bedzie sie go prowadzic.

Gość upupupu

Gość a znacie jakies z regulowaną
rączką?

Gość bardzo sie martwie
ja mam baby deisgn walker i jestem zadowolona, sasiadka wozi w sprincie i maly juz ma 2 lata i tez jest zadowolona, wozek w calosci i kola tez:)

Gość a lepiej jak
wózek ma z przodu pałąk czy tackę?

Gość ask-ak
no to troche sie uspokoiłam z tymi kołami dzieki :)

Gość a moze ktos poleci jakaś swoją
spacerówke bp ta ma bardzo wysoką rączkę

Gość maria z tych lepszych
ja miałam i głęboki i spacerówke tej firmy. Rewelacyjne są moim zdaniem. Nic nie odpada :) ja mam spacerówke baby design espiro i ma ona rączkę regulowaną, tzn rączki się wysuwa do góry

Gość ask-ak
Kupiłam wczoraj Sprinta, wizualnie super, dzisiaj pierwszy spacerek :) Wózek raczej dla wysokich, mama 178 wzrostu i rączki sa na idealnej wysokości, ( niestety bez regulacji ) Mam nadzieje ze bedzie ok :D