Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasska

nie mam juz siły na nic

Polecane posty

Gość smutasska

nie mam juz sily tak dalej zyc, szukam pracy bezskutecznie.. skonczylam studia lic i jestem na samym dnie. Wywalilam 10 000 na glupie zaoczne studia i wyszlam na tym gorzej niz osoba po zawodowce , bo takie przynajmniej mają prace :( w oczach rodziny jestem leniem,, bez wartości .. biedna jak mysz koscielna. Wyjechala do innego miasta myslalam ze będzie latwiej, tysiące wyslanych cv..i cisza w telefonie. Utrzymuje mnie chlopak, placi za mieszkanie, rachunki , jedzenie... a ja czuje sie jak żebrak, jak sęp..:( Wstydze sie przed rodzina ze nie pracuje, wiec udaje ze wszystko jest ok.. a w mieszkaniu lapie mnie deprecha. Chlopak pracuje od rana do wieczora zeby mnie utrzymac a ja ..szkoda gadac. juz nie wiem co ze sobą mam zrobic, nic mnie nie cieszy, boje sie przyszlosci. Boje sie ze jesli tak dalej będzie chlopak mnie rzuci a wtedy ... 😭

Gość ponad polowe
:(

Gość Alex3000
Uszy do góry,jutro będzie lepiej..:-D Twoje myśli Cię dobijają,zalecam pozytywne myślenie... Weź ciepłą kąpiel z jakimiś ziołami,ubierz najlepsze ciuchy i idź na spacer...I nie myśl o pracy...za parę dni wszystko się ułoży...

Gość smutasska
nie ułozy sie , to nie jest chwilowe zalamanie, szukam pracy juz kilka lat..stalej pracy :( nie mam najlepszych ciuchow, nie stac mnie nie pamietam kiedy kupilam sobie cos ladnego :( w sumie i tak ich nie potrzebuje chce tylko pracy i chce czuc sie potrzebna...

Gość ksenioritkaaaaa
idz do urzedu pracy. niech ci zaproponuja jakis staz z gwarancja zatrudnienia po nim

Gość ksenioritkaaaaa
ja tak zrobilam

Gość smutasska
niestety w urzędzie powiedzieli mi ze przy obecnym kryzysie nie mogą mi nic zaproponowac... nie dysponują zadnymi ofertami!! wierzycie urząd pracy nie dysponuje ( to jest mala miejscowosc) !!! pozatym na staż sie nie lapie bo byam zatrudniona na umowe o prace na okres dluzszy niz trzy miesiące.. ( w firmie produkcyjnej ) :(

Smutas! Rusz dupę zamiast miałczeć do komputera i zwalać wine na brak internetu przez około minutę. A znajdziesz.

Gość smutasska
nie mam sie czym pochwalic w cv, nie znam językow obcych..a tutaj w duzym miescie na jedno stanowisko przypada dwa razy tyle osob co u mnie ( w rodzinnej miejscowosci) są wieksze wymagania itp :( ludzie lepiej sie prezentują a ja ..zawsze pozostane tą szarą myszką ze wsi :(

smutaska przecież nie do każdej pracy potrzebują kogos ze znajomością języków i wykształceniem niewiadomo jakim. Liczy sie charakter, predyspozycje, łatwosc uczenia sie, nawiazywania kontaktow, pracowitosc. Zalezy co chcesz robic-okresl to a poznej daz do celu malymi krokami :D

Gość nkllhjklkp
smutasska przede wszystkim pozbądź się myślenia, że każdy jest lepszy od ciebie i dlatego ma pracę jest masa niekompetentnych ludzi na swoich stanowiskach, to się widzi na codzień...masz po prostu wyjątkowego pecha.

Gość smutasska
ja nie wiwem kim chce zostac, nie iwem co chce robic i to jest najgorsze