Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda_20

Happy day, happy...gay?

Polecane posty

Nagminnym ostatnio zjawiskiem w mej zaściankowej miejscowości są tak zwani \"boye\". Wysolariowani bardziej niż ich dziewczyny, z balejażem na wyżelowanych włoskach i obowiązkowo w RÓŻOWYCH KOSZULACH! Drogie panie, czy uważacie róż za kolor należny tylko płci pięknej? A może metroseksualni mężczyźni pociągają was bardziej? Podzielcie się zdaniem na ten temat :) Osobiście ośmielę się wyrazić skromny mój pogląd, iż jednakowoż róż wydaje mi się być barwą typowo \"damską\" i na posiadaczu penisa ogromnie mnie on bawi oraz kojarzy się z niepewnością seksualną danego osobnika...

metroseksualizm ostatnio zaczyna wylewac sie masowo na ulice, co jest zjawiskiem smutnym, jednakze nie przeszkadza mi to zbytnio, gdyz wywoluje jedynie usmiech na mym licu. Z dwojga zlego wole metrosexow niz dresiarzy. Ci pierwsi mogliby wyprzec tych drugich - sa absolutnie nieszkodliwi, konkurujac wygladem jedynie z pindami. Pozdr.

Gość mi sie skojarzyło
jak widze faceta w różu... ...cóż dla mnie on nie jest juz facetem

Gość i jeszcze te koszulki
polo z postawionym kołnierzykiem :O o co chodzi :O

tu nie chodzi o sam róż... Wszechmodny wsrod metrowcow jest Obciślizm - obcisle bluzeczki z rozpierdakiem ukazujacym kawalek wlosa na klacie, jakis tatuzyk na ramieniu, karta stalego klienta okolicznych solariow = opalenizna lepsza, niz moglby sie poszczycic sam murzyn M. Jackson. Do tego oczywiscie wlosy na zel i okulary na glowie, czy slonce czy deszcz. No i jakies rzemyki tu i ówdzie.

hmm rzemyk? czyzby kazde ciele musiało byc uwiazane?:-P Mnie podobaja sie zadbani faceci,lubie gejów..ale mam bardzo męskiego i normalnego faceta:-)

Nie zapominajmy również o dopełniających wdzięcznie całości butów typu lakierki bądź pantofle, fantastycznie kontrastujących z poszarpanymi malowniczo dżinsami !

seksmisja staje się prawdą? facetów zaczynają wypierać dziewczyny z penisami? OMG :O dobrze że ja jeszcze złapałam jeden z ostatnich okazów FACETA vel. CHŁOPA z jajami (chociaż idąć chodnikiem nie raz bywało iż usłyszałam- to wstąpmy Kochanie do tego centrum, pooglądam sobie buty) :O

oni nawet chyba nie golą twarzy - a depilują.

Gość sfetr z Biedronki
to są stulejarze nowej generacji (SNG)...

Gość Dartoons223
No i co , że się depiluje tu i ówdzie, na klacie mam zostawione. nosze obcisłe bluzeczki, włosy mam na żelu, stylowo zrobione. Dbam o siebie bardziej niż nie jedna lolitka i mam na pewno powodzenie większe niż przeciętny męski chłopak! Więc o co biega paniusie?

tak tak, nażelowane włoski (choć teraz najmodniejsze są dłuższe czuprynki rozwichrzone) :) jasne jeansy i pantofelki, skórzana kurteczka ze stójką i ... torba... I obowiązkowo okulary pilotki :O

Gość Dartoons223
czaka laka smak afryki a co wg ciebie jest normalne? Może powiedz jakie włosy, styl ubierania itd. bo coś dziwna jesteś :)

włosa? na klacie?:P jedynym miejscem gdzie mają włosy to jest głowa :P:D