Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpisałam

nie wpisałam w bibliografii materiałów pomocniczych !!!

Polecane posty

Gość nie wpisałam

myślałam że materiały p. to sprzęty których muszę użyći które zapewnić ma mi je szkoła, typu rzutnik, sprzęt muzyczny itp. Niczego takiego nie używam , ale muszę wnieść na prezentacje wydrukowane obrazy :O Polonistka nie miała zarzutów do mojej blbliografii, miałam w niej tylko literaturę podm. i przedmiotu. Wpisać te obrazy jako materiały pomocnicze do planu ramowego? Będę mogła wnieść te kopie na salę?

Gość nie wpisałam
odpiszcie, plz

tak, dopisz te obrazy jako materialy pomocnicze. Bedziesz je mogla wniesc:)

Gość nie wpisałam
a nie będzie to niezgodne z bibliografią, w której podałam same tytuły dzieł?

troche dziwnie. ja oddawalam bibliografie i plan na jednej kartce, a materialy pomocnicze napisalam na samym dole...tez tak masz? jak to to jest git przeciez.

niestety ale bedzie się różniło:( sprobuj wpisac na swoja bilbiografie ale nie obiecuje ze bedziesz mogla wnieść te obrazy. ZAlezy jaka skzola i jaka komisja

przeciez komisja dostaje jeden egzemplarz Twojej bibliografi juz wczesniej i jesli nie ma tam uwzgledionych obrazow to moze byc problem jesli wniesie jednak.

Gość nie wpisałam
kurde , moja szkoła jest tak pogrzana ! Nic nam nie podają !!! Po prostu wszystkiego musimy się sami dowiadywać ! My musieliśmy oddać wstępnie bibliografię miesiąc przed ustnymi , a plan ramowy mam dopiero na piatek przynieść.W planie ramowym też ma być podana bibliografia ( taką informację znalazłam w necie, bo w szkole NIC nam nie powiedzieli).