Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelka1

Jaka fryzura do mojej sukni ?

Polecane posty

Gość perelka1
Właśnie różnorodność. Są gusta i guściki,ale to nie znaczy ,że trzeba w ten sposób oceniać czyjąś suknię . Przecież to najważniejszy dzień dla każdej z nas i każda chce wyglądać pięknie,więc wydaje mi się ,że takie komentarze nie są na miejscu.Wybieramy suknię naszych marzeń i dla nas taka właśnie jest.

Gość małgorzata06
~~~~~~ witajcie!..-> perelka1 - suknia jest cuuuudowna !!..będziesz wyglądała jak księżniczka - zazdroszczę Ci ( ale pozytywnie!!)..jeżeli chodzi o fryzurkę - jeżeli masz długie włosy to te przedstawione przez -> caarel - są piękne i jeżeli ja miałabym decydować - wybrałabym właśnie takie!!!..idealnie pasują do sukni!!!!..pozdrawiam..pięknego książęcego ślubu iweseliska !! ...całuski..

Gość perelka1
Na pewno nie są sprowadzane , bo tak jak napisałam miałam przedłużany tren , wiec jakby były sprowadzane to ciężko byłoby dobrać taki sam tiul,a poza tym to wykonanie.100 % perfekcji.

jestem taka ciekawa jak bedzie wygladala moja suknia ze az sie boje:))jescze ona bedzie mia;la rozciecie na noge ,mam ladne buty wiec musze je pokazac...ja bede miala wlosy spiete na bok (dlugiego kitka )i kwiata wpietego .nasze suknie sa zbyt strojne na wymyslne fryzury....

emilcia moja kuzynka mieszka w elblagu i tez nie slyszala o tym zakladzie ja ta pania znalazlam na allegro a ze jestem z gdanska wiec podjechalam do niej osobiscie aby sciagnela ode mnie moje wymiary...mila babka

perelka a moglabys wrzucic fotke jak ty wygladasz w tej sukni? na modelce pieknie wyglada a jestem ciekawa jak na tobie

Gość perelka1
Naoomi będziesz miała ten sam model co ja , czy jakiś inny??

Gość perelka1
Naoomi Bardzo ładna.Widziałam ją na manekinie gotową dla jakieś Pani.Bardzo seksowna.

na tej dziewczynie suknia tez wyglada slicznie tylko uwazam ze lepszy bylby welon bez lamowek tylko typu mgielka ale to tylko moje zdanie

Gość perelka1
Naoomi moim zdaniem suknia identyczna jak na modelce

dopiero teraz przeczytałam komentarz ,,blachary\" Typowe dla zazdrośnic:)

Gość ulciapulcia
ja uważam że wasze suknie są piękne dla informacji dla "blachary" jeśli ktoś ma predyspozycje i może być księżniczką to czemu nie tylko zazdrośnice które nie spełniają wymogów piszą takie głupoty:) poza tym tiul to w tym roku hicior :) zwiewny delikatny miooodzio. Ja mam za niecały miesiąc ślub i też mam tiul :) nie przejmujcie się głupimi komentarzami dziewczyny i tak bedziecie najpiękniejsze pozdrawiam:)

Gość do ulciapulcia
Zgadzam się z Tobą koleżanko

Gość do perelki
piekna ta Twoja suknia

Gość medieval
moim skromnym zdaniem do tej sukni bardziej pasują rozpuszcone włosy, a nie kok. Ewentualnie boki upiete z tyłu. Moja kolezanka własnie miała taką fryzurę przy podobnej sukni i wygladała bardzo ładnie:)

Gość zgadzm sie sie
z medieval

Mnie tylko ciekawi jak zamierzacie tańczyć w takiej sukni;-) Z tego tiulu to po godzinie wesela niewiele zostanie. ładnie to tylko na przymiarce wygląda.