Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to powód do niepokoju

Rzeczpospolita

Polecane posty

Moja żona od paru dni, jak ja posuwam, czyta Rzeczpospolitą. Konkretnie zielone strony gospodarcze. Nie ukrywam, że mnie to mocno niepokoi. Skąd sie to u niej wzieło? Czyzbym nie był juz dla niej atrakcyjny? Wcześniej czytała Galę i było ok. Przy okazji ja tez zerkałem jej przez ramię. A teraz.. Czemu właśnie Rzeczpospolitą? Czy powniniem sie tym martwic? Czy ktoś z was juz coś takiego miał?

Gość moja zona
jest gorsza, podczas gdy ja posuwam to ona wypelnia krzyzowki, wczesniej robila rebusy...ale dopiero krzyzowki otworzyly mi oczy ze na jej plecach moge wtedy rysowac!

Gość Sufitowy
Moja natomiast cały czas gada, że trzeba sufit pomalować. Już chyba ze trzy razy zmieniła zdanie co do koloru.

Wniosek ? Seks z wami w ogóle nie jest dla waszych żon interesujący. Mają zerowe libido.

Gość michal_8855wp.pl
Wiem jaki masz problem - to dostęp do sieci, jeśli nie będziesz miał, problemy znikną jak ręką odjął.

Jak to nie jest ciekawy? Jak tylko przyniesie gazete do domu, to juz woła, żebym się za nią wziął, bo ciekawa, co w gazecie. Niestety w weekendy nie wydaja i z seksu nici :(