Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misterka

Lubicie sweterki rozpinane na guziczki?

Polecane posty

Gość Misterka

Jak w temacie. Czy lubicie takie i do czego nosicie. Ja dopiero niedawno odkrylam jak super mozna wygladac w sweterku rozpinanym na guziczki. Zakupilam dawno temu czarny w Zarze, ale ze mam male cycki to zalowalam ze go kupilam ale wtedy nosilam go zapiety, a teraz odkrylam ze super taki swterek wyglada rozpiety a pod spod jakas koszula elegancka, lub nawet jakis t-shirt. Sweterek taki jest bardzo klasyczny i do wszytskiego pasuje. Zastanawiam sie nad kupnem teraz takiego swtereka tylko w innym kolorze- moze granat albo zolty stonowany podchiodzący w piaskowy.

Gość likto
kocham takie sweterki i zgromadzilam juz niezla kolekcje-mam chyba osiem,conamniej:) sa w roznych kolorachdwa w paseczki,uwielbiam je! tak jak klasyczne jeansowe kurteczki

Gość ja tez nosze chusty ale
ja nosze, ale nie jestem fanka:P mam brazowy i czarny o klasycznym kroju. teraz zakupilam taki krotszy na krotki rekaw w malinowym kolorze:)

Gość likto
tez mam maly biust,ale pod spod zakladam wszystko co chce-ramiaczka,kolnierzyki,t-shirty Jak nie wiem co wlozyc to wkladam cos a na to sweterek:)

Gość likto
te z krotkim rekawem tez sa super,wlasnie zakupilam zielony:) a wczesniej w cropie kupilam klasyczny bialy:)

Gość biba.
ojej ja kocham i mam z pietnascie,w tym te z krotkim rekawem i bolerkowe Cod,miod i malina:)

Gość Glowa pokerzystyki
No tai sweterek to wszedzie pasuje i zawsze pasuje. Nie wiesz co ubrac ubierasz cos pod spod byle co a na wierz swterek do tego fajne ciemne okularki i wygladasz suuuper. Dziewczyny w jakich sklepach kupujecie takie swtereki? Teraz u mnie w miescie nie widze takich swteerkow a tez mysle o jakims pastelowaym na lato :) Ostatnio widzialam film stary jak swiat z Cameron Diaz i ona miala taki swtererek zalozony do sukienki i tez super wygladala.

Gość biba.
w zarze,cropie, carryW ciucholandzie i na ryneczkach tez mozna spotkac ladne i roznokolorowe Czyli wlasciwie wszedzie:)

Gość dziewczyna prawiczka
te sweterki na guziczki to sa kardigany.

Gość NIe lunie
Ja nie lubie takich stwtrów bo mi nie pasuja tak mi sie zdaje.

Gość NIe lunie
To sa tzw kardigany. Bardzo je lubie mam czarny, bialy i niebieski.

Gość nie lubie radcow
Uwielbiam je. Pieknie sie prezentuja takie na 3/4 rekawa i takie do pasa. Super to wyglada w polaczeniu z bizuteria i np. balerinkami

oooo ja tez uwielbiam i tez mam kilka:) świetne są;)

Gość enoiwioeo
ja tez ja tezz uwielbiamtakie :):)

bardzo lubię takie sweterki i tez dość niedawno odkryłam, jakie sa fajne :)

Gość OIOM
dajcie linka do takich z krotszym rekawkiem :) moze byc alle :)

Gość aka skanka
Dziewczyny ale z czym je nosicie, do czego je dopasujecie i gdzie je kupujecie w ogole? Taki jeen sweterek kosztuje przeciez okolo 50 zlotych a wy piszecie ze macie ich po parenascie.. Skąd kase bierzecie no i w ogole.. nie mechaca wam sie? Ciekawki mnie z cyzm je nosicie.

ja mam chyba 3 albo 4, 1 na allegro kupilam reszte w roznych sklepach z ciuchami

Gość ja ci powiem
pracujemy, zarabiamy, to mamy na ciuchy, na allegro są tańsze

Gość ja swoje 13
szt kupiłan na ciuchach . z różnych firm , ani jeden mi sie nie zmechacił , noszę do wszystkiego , dżinsów , sukienek , na elegancko

Gość aka skanka
13 sztukk??? Co to znaczy kupilam na ciuchach? A tak w ogole..to jakie kolory polecacie najbardziej zeby z wszytskim sie komponowaly Oprocz czarnego i bialego? Od kogo na allegro kupujecie Mozecie podac nick osoby ktora ma fajne sweterki?

Gość aka skanka
upup

Gość Alepopw
Kocham te sweterki. Są swietne! Mam w kolorach białym, czarnym, niebieskim, granatowym i bezowym.

a ja dzis zakładam własnie sweterek z guziczkami do pracy :) pod spodem tuniczka z materiału( koszulowego) w biało- szarą kratke, obcisłe rurki, sweterek typu , króciutki bo nad talje