Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HIUSTON MAMY PROBLEM

Czy to od stresu??

Polecane posty

Gość HIUSTON MAMY PROBLEM

Hej a wiedz tak zaczne moze od poczatku;p kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w czasie okresu lecz on we mnie nie skonczyl , jakis 1,5 tydz pojawilo sie takie plamienie brazowe bylo go naprawde niewiele po 2 dniach znowu . 9 maja powinna dostac okre nie ma go do dzis zrobilam test i wynik negatywny , piersi mnie bola brzuch jak by na miesiaczke a tu nic...Dodam tez ze caly czas o tym mysle i mam egzaminy czy to moze byc powodem stresu??? poniewaz caly czas jestem w stresie. prosze o odpowiedz

hej!! My z mężem kiedys tez kochalismy sie w czasie okresu zeby zapobiedz ciazy i tak przez prawie rok i nigdy nie wpadlismy wiec mozesz byc spokojna ze w ciazy nie jestes

Abcd to ze Ty nie wpadlas nie znaczy ze nie mozna tak wpasc w ogole!! Jest mozliwa ciaza bo test wykrywa ja dopiero z 10- 14 dni po spodziewanym okresie tak mowila moja gin, a czasem nawet test nie wykryje dopiero badanie krwi, jest rowniez mozliwe ze ze stresu cos Ci sie poprzesuwalo, musisz poczekac albo pojsc do gina

test wykrywa ciaze nawet przed okresem a nie jakies tam 10-14 dni po terminie okresu. nie wiem do jakiego ty lekarza chodzisz ale na twoim miejscu juz dawno bym go zmienila.

Abcd to ciekawe ze test u mnie nic nie wykryl a ginekolog od razu juz w 2 tygodniu! Test wykrywa hormon ktory wydziela sie w ciazy, a nie wydziela sie on tak znowu szybko, chyba nie jestes madrzejsza od lekarza?

mi test wykryl 3 dni przed okresem zarowno w pierwszej jak i w drugiej ciazy i wielu moim znajomym tak samo wykryl.

No to sobie zobacz w tym temacie ze nie wszyscy maja tak jak ty...

i rowniez nie tak jak ty wiec nie strasz tej dziewczyny bo i tak jest w stresie ze okres sie spoznia a ty jeszcze ja dobijasz. szanse na to ze ona jest w ciazy sa znikome a ty chyba lubisz dolowac ludzi!!

Gość gość
ye56Vq6fBxXG3c3nt6a9QMaX