Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja mmatka sie wkurza na tę

suknia - zła bo ... krótka?

Polecane posty

Gość 56yy5443y54
szczerze? te wszystkie w krótkich wyglądają smiesznie, idiotycznie i co najmniej tandetnie. nie wiedzie dziewczyny ( bez urazy dla prawdziwych kobiet) co to klasa. chcecie tylko zrobić wrażenie, a pewnie i tak nie ma czym. żal.pl kiedys chciałam iśc w krótkiej jak z teledysku guns'n roses, ale teraz wiem, że ja nigdy tego błędu nie popełnię bo jestem kobietą która ma gust w porównaniu do was

"jestem kobietą która ma gust w porównaniu do was" - prawdziwa kobieta nie postawi sie wyzej, niz inna. gust moze i masz ale klasy nie.

Gość majeczka7777
zarówno do autorki jak i do innych dziewczyn które pokazuja tu swoje suknie/sukienki slubne---> wstawiajcie raczej zdjęcia wybranej kreacji na was a nie na modelkach; to co na szczupłej,wysokiej wystylizowanej modelce jest ładne moze nie pasować do zwykłej Anki czy Jolki.:) autorka moze mieć szczuple,zgrabne nogi którymi chce sie pochwalić bo np. jest drobna i typowe suknie nie wyglądają na niej dobrze wiem to po sobie, w katalogu wypatrzyłam śliczną suknię a na miesjcu okazało się ze mój spory biust sprawia ze wyglądłam w niej jakbym pracowała na ulicy:P i zupełnie inna sukienka mi pasowała a na zdjęciach w katalogu była ookropna

Gość gust
Pamiętajcie,ze każdy ma swój gust i z gustami się nie dyskutuje:)

Gość bardzo ładna sukienka
narzekają pasztety które muszą schować się w sukience do kostek bo maja brzydkie nogi

Gość moja opinia
Uważam, że każda kobieta w tym wyjątkowym dniu powinna czuć się wyjątkowo i to my same powinnyśmy decydować jak się ubrać do ślubu, ja osobiście wybieram krótką suknię i to bardzo krótką, bo w takiej czuję się wyjątkowo i uważam, że mam idealną figurę żeby założyć taką suknię, także drogie Kobietki nie zwracajcie uwagi na zawistne dziewxczyny i ..... teściowe tylko same wybierajcie kreacje w których czujecie się dobrze:)

Gość moja opinia
i zgadzam się z moją przedmówczynią:) małe, grube, zawistne małpy chowajcie swoje grube, krótkie nóżki pod długą suknią:)

Gość romeczka z tarnowa
Ta sukienka autorki nie jest jakas tragiczna, tylko chyba dosćstara, w każdym razie robi takie wrazenie jakby była sprzed 5 sezonów. Ja osobiście lubie krótkie sukienki ślubne, ale wolę takie zakrywajace kolano, no kolana to nie jest zbyt piękna cześć ciała moim zdaniem.

Gość romeczka z tarnowa
wedding planner wkleiła przecudne sukienki Nie obejrzalam wsyzstkich, ale te, które widziałam - śliczne

Gość romeczka z tarnowa
http://i34.tinypic.com/5xu4q8.jpg ta jest moim zdaniem genialna i babeczka w sandałach, mimo że sie mówi, że do ślubu sandały nie - wyglada bosko

Gość ta ostatnia
jest ładna, ale nie wygląda na ślubną. Natomiast z linków wklejonych przez wedding podoba mi sie pierwsza w środku

Gość czemu nie
"nigdy tego błędu nie popełnię bo jestem kobietą która ma gust" W ten gust wpisuje się idealnie moherowy beret. Ta pokazana w 1. linku, a zwłaszcza ta ostatnia: ładne, ale raczej na cywilny i później inne okazje. Na ślub może być coś bardziej wystawnego. Najbardziej oryginalna jaką widziałem była długa z tyłu a z przodu wyraźnie powyżej kolan. Mniejsza o szczególy - całokształt był świetny. Oryginalne, eleganckie, seksowne, wyjątkowe.Takie, jaka powinna być kobieta.

sa suknie, ktore pokazuja, ze kobieta jest kobieta. ale pokazuja tez, ze nie jest dama.

Gość normalnienienormalna
się odezwał gentelman wielki...

Gość trafiona83
ta krótka suknia z pierwszego linka nie jest zła, bo krótka, ale jest po prostu niezbyt piękna... może w innym kolorze i na inną okazję tak, ale na ślub bym raczej takiej nie założyła. Jeśli chodzi o niekonwencjonalne suknie ślubne, to zdecydowanie bardziej podoba mi się coś w tym stylu: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=19&products_id=635

Gość Basia foxi 83
A ja nie mam nic przeciwko krótkiej sukni ;) Jak tylko będzie Panna Młoda wyglądała uroczo i bez udziwnień to czemu by nie ??!!

Gość narzeczona__ do wczoraj
:) ta ostatnia sukienka to raczej długa :P

Gość trafiona83
ta z mojego linku jest długa, bo myślę, że raczej długa jest lepsza do ślubu ;)

Gość a ja jestem ostatnio
ale beznadziejna, fuuu!!!!!!!!!