Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowa przepaska

czy to jest depresja???? pomocy

Polecane posty

Gość brazowa przepaska

jestem strasznie zmeczona. Plakac mi sie chce bo brakuje mi checi do zycia, raodsci. Niby wysypiam sie wstaje okolo 8.30,nie pracuje ciezko fizycznie , moze przezywam stresy zwiazane z prowadzeniem wlasnej firmy. pamietam siebie sprzed dwoch lat i bylam zupelnie inna osoba, zalezalo mi na wszystkim, bylam typowym przykladem pracoholiczki a teraz:(? jestem w firmie bo musze ale nie chce, pracuje bo musze, ale to co kochalam zaczelam nienawidzic. boje sie ze to co bylo moja pasja staje sie powoli udreka. co robic????

Gość pupa77
No tak wygląda...

Gość baarbapapa
na początek urlop, najlepiej w ciepłym kraju.. a jak wrócisz zadecydujesz co dalej

Gość z liścia babie
Ile Ty masz lat????

Gość brazowa przepaska
boje sie najbardziej tego ze juz nigdy nie pokocham swojej pracy:(. Wroce z urlopu jeszcze gorsza. Juz teraz rano cieszy mnie mysl tylko wieczoru spedzonego w domu:( martwie sie ze bez mojego zaangazowania w sprawy firmy przestanie ona dzialac tak jak powinna echh((((

Gość baarbapapa
boje sie najbardziej tego ze juz nigdy nie pokocham swojej pracy wtedy się będziesz martwić :P a póki co - marsz na urlop, nawet gdyby miała to by być tylko weekendowa majówka

Gość brazowa przepaska
a co jesli urlop nie pomoze. chodza mi starszne mysli po glowie zeby to zostawic , wyjechac , odkyc cos nowego, zupelnie zmienic zycie... tylko ze to nie jest takie proste bo mozje zycie jest ustabilizowane i nie moge pozowlic sobie na zmiane bo "mam taki kaprys"