Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kairaccccccccc

boli mnie pierś

Polecane posty

Gość kairaccccccccc

Rok temu zaniepokoiłam się bo zaczęła boleć mnie lewa pierś, była tkliwa i np. przy leżeniu na brzuchu czułam jakbym miała piłkę w środku...nie miłe uczucie. Poszłam na usg i kobieta powiedziała,że taka moja uroda i to gruczoły które zbierają wodę i już. (mam dosyc obfite piersi- miska D) tylko u mnie nie ma różnicy czy to na okres czy nie. Minął rok i boli coraz bardziej, nawet mam takie szczypanie czasem w okolicy sutka. dalej czuję piłkę od ping ponga. ale juz sie boję,że mam jakiegos guza. czy ktos ma jeszcze takie gruczolaste piersi? co robiłyscie? czy moze cos od tego byc??

Najwidoczniej trafiłaś moja panno na lekarkę, która nie zbadała cię dobrze, teraz pełno wszędzie takich konowałów, którzy dyplomy kupili za kasę i nie umieją nic :O Pacjenta na tamten świat wyślą i nawet przepraszam nie powiedzą :O Juz sam fakt, że boli cie tylko jedna pierś, a druga nie, świadczy źle :O I jak dziecko kiedyś będziesz karmić? Czy podołasz temu obowiązkowi kobiecemu? :O

Gość po prostu eh
trzeba iść do lekarza bo to poważna sprawa

Gość asdewa
Zmień koniecznie lekarza !!!! To nie możliwe, że " taka Twoja uroda" !!! Poetórz badanie Usg

Gość kairaccccccccc
bez jaj proszę Na usg nic nie wyszło, palpacyjnie tez nie, rak podobno nie boli.... czyłam piłkę ale w badaniu nic takiego widac nie było....

Gość kairaccccccccc
Jania a może idż powieś pranie albo skarpety poprasuj.... bo coś optymizmu ludziom nie dajesz

Gość kairaccccccccc
pomocy są tu jakieś Panie z takim problemem?

Gość ja miałam w piersi

Gość ja miałam w piersi
nagrmadzenie gruczołów mlekowych, sprawialo mi to wlasnie bol i dawalo wrazenie guzków, nie pamietam juz dokladnie bo to jakies 5 lat temu bylo, ale wiem ze dosc dlugo bralam na to antybiotyk i do tego mialam oklady z jakiegos swinstwa strasznie smierdzialo, ale sie rozeszlo. My ogolnie mamy w rodzinie tendencje do tego typu spraw, moja mama miala nieleczone gruczolaki i musieli jej wycinac, nic droznego to niby nie jest ale w zasadzie nie wiadomo co sie moze rozwinac jak nie bedzie leczone badz usuniete. Ja narazie mam spokoj.

Gość ja miałam w piersi
oczywiscie miało byc" nic groznego "

Gość kairaccccccccc
oj czyli usg murowane znowu....

Gość kairaccccccccc
Jania: może nie żartuj sobie z takich tematów, a jak nie umiesz sie powstrzymać to wejdź na forum o sado maso i tam się popisuj swoją erudycją. Zarty maja to do siebie,że są śmieszne. mam wrazenie,ze jesteś płci męskiej i faktycznie nie masz cycków.