Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzeszczot_brzeszczot

czy rzucic kobiete ktora nie moze od tylu?

Polecane posty

sluchajcie, moja laska nie moze od tylu (ale nie mam na mysli anala), boli ja, chyba ma tylozgiecie macicy, ale nie chce tego leczyc. chyba ją rzuce, bo ja uwielbiam seks od tylu. co sadzicie? rzucic ją od razu czy jeszcze raz jasno postawic sprawe, ze albo do ginekologa i zaczniemy sie rznac od tylu, czy to jest niewyleczalne i ją rzucic? pozdro

Gość Andzia87
... Jesteś płytki jak wiadro bez dna.. :) Kondolencje dla towjej \"dziewczyny\"

pytam o rade odnosnie leczenia tego, a nie o opinie. opinie sobie darujcie.

nie moze = nie pozwala, poniewaz mówi że ją boli jak jej wsadze pyte od tyłu. od przodu jest wszystko ok. pORAZKA jakas ;(

jasne, ale jak mowie jej o ginekologu, to ona, ze z tym nie pojdzie, bo czytala o tym i tak niektore dziewczyny maja, ze je boli od tylu i z tym sie nie da nic zrobic :(((

Gość Andzia87
Nie zrozumiałeś widocznie... Zrywać bo nie może od tyłu? Wybacz ale tylko po to z nią jesteś? Niektóre kobiety nie mogą się kochać od tyłu bo mają "niestandardowo" wygiętą szyjke macicy i sex w tej pozycji sprawia ból, nie da się tego wyleczyć, zmienić ani nic w tym stylu:)

andzia, ale ja uwielbiam od tylu, zwlaszcza ze ona wyglada podniecajaco w tej pozycji i po prostu nie potrafie sobie odmowic. a ona że boli i nic z tego, nie chce tego leczyc. :( gdyby jej naprawde zalezalo to zaczelaby to leczyc!

wiktor, powiedzialem juz ze tu chodzi o te druga dziurke, nie o seks analny.

Gość Andzia87
Tego się NIE DA leczyć ponieważ jeżeli chciałaby to zmienić musiała by poddać się bolesnej, niezbyt bezpiecznej operacji, po za tym nie wykonuje się tej operacji standardowo. Żaden ginekolog o zdrowych zmysłach by nie wykonał tego zabiegu:) Zrozum że niektóre kobiety są tak a nie inaczej zbudowane i nie mają na to wpływu... To tak jak by twoja dziewczyna by Ci powiedziała żebyś szedł na operacje przedłużenia penisa bo jej nie odpowiada twój rozmiar... Poszedł byś?

Gość Andzia87
"na_co_sie_gapisz taaa rzuc ją, ale porządnie walnij przez ramię na plery,moze od upadku macica się jej odegnie i bedzie zaj**iaszczo my name is Matołek, Koziołek Matołek " Hahaha popieram :D:D:D

nie poszedlbym. poszukalbym sobie innej dziewczyny!

Gość Andzia87
Postaw jej taki warunek że albo to zmieni albo koniec i gwarantuje Ci że o ile ma troche oleju w głowie to znajdzie sobie nowego faceta 8) :)

zgadzam sie z Toba Andzia ja na jej miejscu juz dawno bym go wymieniala hahaha

a co, jak by mi nie stawal to bylabys ze mna? he? takie jest zycie, preferencje seksualne to najczestsza przyczyna rozpadu zwiazku. uwierz mi, jesli chodzi o wyglad nie jestem bardzo wymagajacy, nie przeszkadza mi 5kg nadwagi czy troche rozstepow, najwazniejszy jest dla mnie temperament! dziewczyna w lozku musi byc ostra i dzika! ;D a od tylu to podstawowa pozycja!

no moze i lepiej by bylo jak by sama mnie zostawila, mialbym luz wtedy, nie musialbym tej przykrej rozmowy przeprowadzac.

Gość monika333c
wspolczuje kolego ja bardzo lubie od tylu i swietnie cie rozumiem ale jezeli ja kochasz-ile masz lat mozliwe ze nie da sie tego leczyc ale porozmawiaj szczerze z dziewczyna moze ginekolog nic nie poradzi ale lepiej sie poczujesz jek wejdziesz z nia do gabinetu i sam ci powie sprobuj moze wlasnie anale tez fajna sprawa albo jak sie z nia kochasz nie wkladaj swojego korzenia do konca powinno wam sie spodobac

ma duzo, podnieca mnie widok kobiety od tylu i to ze moge wtedy zlapac za piersi i jednoczesnie ostro calowac i ostro w nią wchodzic. nie ma takiej drugiej pozycji ktora jest tak podniecajaca jak pozycja na pieska...

dobry zwiazek nie opiera sie tylo na seksie jest ważny ale chyba nie az na tyle aby zostawiac dziewczyne z takiego powodu tym bardzej ze ona cie nie odmawia tylko poprostu nie moze a ty za bardzo nalegasz bo ci sie chce

gdybys ja naprawde kochal zalatwil bys to inaczej ale tobie to chyba tylko zależy na seksie

malo inteligentny jestes.... przykro mi. mozna miec bardzo duzy temperament, kochac sie non stop a niekoniecznie od tylu. pozycji jest mnostwo...

seks jest bardzo wazny w zwiazku, taka jest prawda. nie moge w pelni sie z nia zintegrowac, bo tylko w pozycji od tylu nastepuje najwieksze zblizenie bo masz 3 obszary, pisalem juz o tym: wchodzisz gleboko, dotykasz piersi i mozesz jeszcze calowac. dodatkowo ocierasz sie o tyleczek. w zadnej innej pozycji nie ma takich super akcji wszystko na raz.

Gość monika333c
dziewczyny nie badzcie takie ostre facet ma prawo miec dylemat wcale nie jest egoista ja bym jyz predzej powiedziala ze ta dziewczyna jest nawet nie chce sprobowac z tym lekarzem odrazu na to tez jest egoizm

Gość Andzia87
Seks nie jest dla mnie na pierwszym miejscu w związku:) ale ja mam troche inne związki niż takie o których piszesz. Jeżeli by Ci nie stawał nie przeszkadzało by mi to:) Ale jeżeli już miałabym być z facetem to napewno nie z tak płytkim jak Ty. I ponawiam swoją pierwszą odpowiedz. Po za tym są ciekawsze pozycje niż od tyłu:) Kup np 101 pozycji i poczytaj, pooglądaj może się doedukujesz:)

Gość bvnhgjuy
ludzie przeciez to prowokacja a wy mu radzicie nie ma takich idiotow na ziemi ani w kosmosie

Gość rotlLOL
wiktor przepiora siedze i leje z twoich tekstow hahahaha takie bezdennie glupie ze az smieszne