Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzeszczot_brzeszczot

czy rzucic kobiete ktora nie moze od tylu?

Polecane posty

andzia, przeciez jak by mi nie stawal to nawet nie byloby szans, zeby Cie do porzadnego orgazmu doprowadzic... wiec nie gadaj mi bajery, ze bys mnie nie rzucila, gdyby mi nie stawal. moim zdaniem moja dziewczyna to egoistka, nie chce sie podjac leczenia bo jej nie zalezy i tyle.

Gość Andzia87
Prawiczku (ironia? czy serio?) Sądzisz że seks w danej pozycji jest niezbędny do życia i bycia z drugą osobą? Rozumiem jest ważnym elementem życia ale bez przesady! Jak z kiś się spotykam, bądź tworze jakiś związek to akurat seks jest na ostatnim miejscu... Moim zdaniem bedąc z kimś powinno mieć się troche inny system wartości niż "czy może i lubi od tyłu" :|

Gość Andzia87
A moim zdaniem jesteś ograniczony. Czy Ci staje czy nie to by mnie nie ingteresowało - uwież- z jednego ważnego powodu. Nie gustuje w facetach, i aż się ciesze widząc tak idiotyczne posty:)

no to ty robisz jedna wielka prowokacje, bo skoro jestes les, to wiadomo ze inne poglady masz na to wszystko. seks od tylu jest bardzo wazny i nie bede z laska, ktora tego nie moze...

a moze ta sytulacja cala bardzo krepuje twoja dziewczyne i moze jest na takim etapie ze jeszcze nie chce isc do lekarza poczekaj porozmawiaj z nia jeszcze raz a nie zaraz oskarżasz ja ze jest egoistka

Gość Andzia87
Nie robie prowokacji. Próbowałam Cię uświadomić że tego się nie da leczyć, i twoja dziewczyna nie ma na to wpływu.. Ale nie dotarło.. W końcu w próżni dźwięk się nie rozchodzi... A co do mojej orjętacji nie ma ona wpływu na mój światopogląd, twoje podejście jest nie zdrowe. Tylko nie rozbawiaj mnie że nie zrozumiem bo wole kobiety :D bo to nie ogranicza intelektualnie :D Po za tym bywałam z facetami więc znam obie "strony". A Ty masz podejście ograniczonego, egooistycznego dupka dla którego najważniejszy jest fiut :) Bo właśnie Tym myślisz... To aż żałosne...

nie mysle fiutem! ale zycie seksualne jest bardzo wazne! jesli laska nie moze od tylu to albo niech sie leczy, albo poszukam sobie kogos innego.

bo ty poprostu facet masz zycie zasloniete kutasem i chyba nie jestes jeszcze swiadomy tego ze sa wazniejsze sprawy niz tylko zaspokojenie twojch potrzeb zgadzam sie z Andzia:)hihihi jestem z Toba

no i dobrze, ja wole laske nawet z celulitem i 5kg nadwagi ale taka ktora lubi ostry i dziki sex od tylu niz 'ladna buzie' ktora boli od tylu ;/

Gość masz problemy ze zrozumieniem
zdania "NIE DA SIĘ TEGO LECZYĆ"? To jest typ budowy organów wewnętrznych, to tak jakbyś chciał zmienić kształt np płuca, bo Ci nie pasuje.

Gość Andzia87
"jesli laska nie moze od tylu to albo niech sie leczy, albo poszukam sobie kogos innego." ta część zdania jest zaprzeczeniem tej części 'nie mysle fiutem!' włącz mózg:) I naucz się czytać ze zrozumieniem. Może wtedy do Ciebie dotrą pewne fakty:) Mówisz że ona jest egoistką bo nie chce iść do lekarza? A Ty kim jesteś chcąc ją rzucić bo nie może od tyłu? Z resztą po co pytasz o zdanie skoro już postanowiłeś? Aż tak bardzo chciałeś pokazać światu jak bardzo jesteś płytki, pusty i denny? Jeśli tak to gratuluje!!!! Udało Ci się!!! Oby tak dalej!! I tym oto miłym postem zakończe udział w tym temacie. Dobranoc:)

no niestety nie ktorzy maja problemy z zrozumieniem tego co czytaja badz dluzej do nich do dociera badz wogole jak u naszego kolegi

dajcie mi kurwa swiety spokoj. nie jestesmy po prostu dostosowani seksualnie i tyle. i wielka pretensja, ze co niby, mam akceptowac to ze ona nie moze tego co najprzyjemniejsze - seksu od tylu? pozdro wszystkim.

tak, obecna laska (ta ktora nie moze od tylu) ma okolo 10 kg nadwagi i troche faldy na brzuchu, ale mi to nie przeszkadza, bo wiem ze sam nie jestem idealem. ale przeszkadza mi to, ze ona nie moze od tylu !!!!!!

nie, dlatego ze nie moge spelnic swojej najwiekszej fantazji - ostrego wejscia od tyłu...

Gość Waderrr On
wrzeszczot_brzeszczot Nawet pustak jest bardziej pełny niż Ty. Chłopie jak lubisz czy co tam tą laske to weź się ogarnij bo jesteś rozganięty jak kopka żwirku. I przestań do cholery się użalać nad sobą jak Ci źle bo ona nie może od tyłu. Bo to już zaczyna być groteska.

Gość Waderrr On
Jak koniecznie chcesz spełnić tą fantazje, wjechać ostro w niunie od tyłu to weź jedź na kurwy i wjeżdżaj ile wlezie... Masz problemy...

1.5 roku. inna sprawa: schudla dla mnie bo podobno jej sie podobalem, ale na krotko, znowu zaczela wpieprzac ciasto na noc i ma efekt jojo i faldy na brzuchu coraz wieksze. wiec egoistka i tyle.

Gość Waderrr On
Ty nie czajisz jak laski myślą akceptujesz ją wiec przestała już tak się starać nie możesz jej za bardzo zgnoić bo się załami nie może od tyłu pech ale bywają forsze przypadłości niż to

jestes juz z nia tyle czasu i jakos dawales rade nie wiesz o tym ze nie zawsze sie ma to co sie lubi a lubi sie to co sie ma chyba nie warto rozstawac sie z takiego powodu bo sa jednak waznijsze sprawy zycie nie polega tylko na seksie

Gość pomysłowy_dobromir
wiem ale co mam zrobic jak mnie to tak podnieca? nie pojde na dziwki, bo jestem uczciwy - nie robie skokow w bok, jesli widze ze to nie ma sensu to ją zostawie, zeby byl czysty uklad.

Gość pomysłowy_dobromir
nie jestem przystojny i latwo nie znajde drugiej laski, to fakt, patrz moj drugi topic na gorze, ale nawet juz z wymaganiami co do wygladu potrafie zejsc w dol, wazne zeby mogla od tylu...

wydaje mi sie ze tu nie chodzi tylko o to ze ona nie moze od tylu chyba masz do niej wiecej zalu a to jest tylko pretekst aby ten zwiazek zakonczyc i miec wytumaczenie dla siebie i dla niej

Gość pomysłowy_dobromir
nie, gdyby mogla od tylu to byloby ok. fakt, gdybym mial powodzenie u dziewczyn, to dawno bym ją rzucil znalazl sobie taka co moze i szczuplutka laseczke, ale niestety nie mam :( takie zycie.

Gość zupapomidorowa
Pozycje przy tyłozgięciu macicy Dr Andrzej Depko Panie Doktorze! jakie pozycje będą najlepsze do osiągnięcia orgazmu przy tyłozgięciu macicy? Do tego dochodzi luźna pochwa po kilku porodach i niezbyt okazały członek partnera (raczej gruby). Mamy problem tuż przed szczytowaniem: pochwa staje się luźna, co powoduje zwiotczenie członka partnera i po prostu go nie czuję. Co robić? Będę wdzięczna za odpowiedź. Anin Tyłozgięcie występuje dość często (u około 25% kobiet), nie wywołując żadnych dolegliwości. Rodzaj i nasilenie dolegliwości zależą od stopnia i rodzaju tyłozgięcia. Przyczyną tyłozgięcia mogą być przebyte częste stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej i powstałe w ich wyniku liczne zrosty, endometrioza i inne. Tyłozgięcie macicy u niektórych kobiet być przyczyną dolegliwości bólowych podczas stosunków płciowego. Jest to tzw. algopareunia. Jeśli tyłozgięcie wywołuje jakieś dolegliwości podczas stosunku płciowego, partnerzy powinni poszukać, optymalnej dla kobiety "bezbolesnej" pozycji. Jedną z zalecanych w takim przypadku jest pozycja kolankowo-łokciowa. Dr Andrzej Depko Pozycja od tyłu (kolankowo-łokciowa). Kobieta klęczy, a partner wprowadza członek od tyłu, trzymając partnerkę rękami za biodra. Ułatwia aktywność mężczyźnie. Przydatna do pobudzania łechtaczki, sprzyja zajściu w ciążę. Obecnie rzadziej stosowana, ma bowiem mało walorów erotycznych. Była częściej spotykana w kulturach antycznych, agrarnych (naśladownictwo świata przyrody). Czyli albo prowokacja, albo FACET! JESTEŚ GÓWNIANYM KOCHANKIEM! Mam nadzieję, że laska cię rzuci, skoro kochać się z tobą nie chce ;p