Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hossa-bessa

okulary przeciwsłoneczne a duży nos

Polecane posty

Gość hossa-bessa

okulary koszmarnie wrecz uwydatniaja mi moj troche wiekszy nos:D Czy jest jakis model który nie pogarsza sprawy ?

Gość exam112
ladaco - wez sie zrywaj stad patałachu

Gość exam112
hahahaha mam swietna figure wiec nie trafiles:D do szkoly patałachu:)

Gość gość
pewnie, ze tak. Sprawdz oferte www.panhilary.lodz.pl znajdziesz naprawde duzo fajnych modeli

Gość olka33s
Prawdziwe okulary polaryzacyjne dostaniesz w polarized.com.pl. Niektóre sklepy sprzedają tylko przyciemniane okulary przeciwsłoneczne bez filtrów i można sobie naprawdę uszkodzić wzrok. Tam natomiast masz filtry UVA, UVB i UVC zastosowane w okularach, a na życzenie zamówisz sobie wzmocnione oprawki w różnych kolorach, do tego soczewki pod różne aktywności, np. wędkowanie, czy jazdę samochodem. Uważaj, jakie okulary polaryzacyjne bierzesz, bo nie zawsze niestety nazwa odpowiada rzeczywistości.

Gość gość
Coś Ty, okulary wcale nie uwydatniają nosa, oczywiście tylko te dobrze dobrane. Widziałam na stronie Fielmanna, że mają naprawdę duży wybór różnych oprawek, dodatkowo pokazanych na zdjęciu modelek, wiec możesz sobie porównac ich twarze do swojej. No i mają bardzo dobre filtry przeciwsłoneczne. A w tego typu okularach to chyba najważniejsze.

Gość justin22
Sprawdź sobie na galeriawidzenia com jakie mają okularki!Na pewno coś dla siebie wybierzesz bo mają spory wybór ;)