Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia zestresowana

spotkanie teściów - co przygotować na grila? macie jakieś pomysły?

Polecane posty

moi rodzice zaprosili rodziców mojego narzeczongo na grilla... i tak się zastanawiam co by tu przygotować dobrego do jedzenia. dodam, że moim rodzice zabili świniaka (mieszkamy na wsi, rodzice mają gospodarstwo rolne) i coś bym z tego mięsa mogła w sumie wymyślić, ale nie wiem co :O podsunie mi ktoś jakiś pomysł? :D

Gość maturka4
To jest któreś już kolejne spotkanie? I obie rodziny znają się i lubią? Bo grill to raczej spotkanie na dużym "luzie", a nie w celu poznania się. Gdyby to była pierwsza wizyta, to tylko jako uroczysta kolacja przy stole, przy świecach, z winem...

to nie jest pierwsza wizyta, spotykali się już kilka razy. wkońcu narzeczeństwem jesteśmy ju z 2 lata :) właśnie o to chodzi, że to takie na luzie, z piwkiem... tylko co do papu zrobić? jakieś szaszłyki?

a tą karekóweczkę to jak przyrządzić? tak surową hlast na grilla?

Gość jezu dziewczyno znajdź
sobie przepisy na necie mięso trzeba zamarynować, doprawić a nie surowe wrzucić na grilla do tego jakieś dobre pieczywo, sałatki, surówki itd.

po pierwsze Marta jestem, nie żaden Jezus... po drugie - pytam tu, bo miałam nadzieję, że podzieli sie ktoś sprawdzonym przepisem, gdybym chciała z neta pierwszy lepszy to bym tu nie zaglądała...

Gość wituś-sprytuś
stare buty i siki do picia