Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek_85

VIDEO + FOTO śląsk - kto mi poleci

Polecane posty

Gość motylek_85

Szukamy kamrzysty i fotografa na wesele 26.06.2010 ze ślaska i okolic, czy ktoś mi może polecić dobrą firmę która zajmuje się jednym i drugim?

Gość powiedziala co wiedziala
ja ci moge polecic kogos...tylko nie moge znalesc tej plyty z wesela od kuzynki meza na ktorym bylismy w 2008 w Knurowie. niewiem jak bylo u nich z fotografia bo nie widzialam ale video im zrobil takie ze takiego nigdy nie widzialam-naprawde rewelka. jak tylko znajde plytke z namiarem to podam kontakt.

Gość motylek_85
dzieki ;)

znalazlam:) to jest Studio DV z Rybnika maja swoja strone www.studiodv.pl mi sie bardzo podobala plyta jaka zrobili i zaluje ze sama ich nie sciagnelam do siebie-moja niby tez OK ale nie az tak faja jak ta od kuzynki meza:( sprobuj moze ci sie uda,powodzenia.)

hehe ale jaja,oni nawet sa na stronce:) zobacz sobie w video filmy do ogladniecia online i czolowke...jak dla mnie super!taka inna od innych!

Gość pluszaka
sorry ale jak dla mnie to kicz

pluszaka-w porzadku jesli sie tobie nie podoba...a mozesz sprecyzowac co sie Tobie podoba?pytam powaznie,bo ja takiego video nigdy nie widzialam zawsze kazdy ma inne...a moze jestes przeciewna w ogole nagraniom slubnym i dlatego tak to oceniasz?bo wiele osob ogolnie uwaza video slubne za kicz...tylko roznica polega na tym ze dziewczyna sie pyta bo jest zainteresowana wiec jej odpowiadam-jej tez nie musi sie podobac...kazdy ma inny gust!

Gość pluszaka
prosze poważnie Nie podoba mi sie styl w jakim to jest filmowane. wieje amatorszczyzną i brakiem wyobraźni ze strony filmującego. Kiepskie ujęcia, kiepski montaz, fatalna muzyka. Jak dla to bardzo słabo, bardzo...

pluszaka...hmmm...wiec powiem ci ze masz racje-to co pokazalas jest bardziej profesjonalne wzgledem ujec moze ale za bardzo przypomina mi to teledysk rockowy...a muzyke zwaz ze mlodzi w wiekszosci wybieraja sobie sami...wiec jak wspomnialam kazdy ma inny gust. mi sie podoba nagranie kuzynki meza poniewaz jest bardziej naturalne,te ktore ty przedstawialas jak dla mnie zbyt chaotyczne-nie mowie ze zle-wrecz przeciwnie bardzo fajnie miec taki teledysk,ale tak naprawde do takiego montazu mozna oddac swoje czyste nagranie-natomiast z takiej dosc chaotycznej migawki weglug mnie ciezko cos zrobic-kazdy lubi co innego:) my z mezem postawilismy na polska muzyke:) mamy calkiem proste nagranie i tez jest OK:)