Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamileczka20

Chłopak nie chce Anala! A ja pragne bo sie dlugo znamy

Polecane posty

Gość Kamileczka20

mówi, że go to obrzydza. Znamy sie od miesiąca, ale spędziliśmy bardzo dużp czasu razem i czesto robie jemu loda i prosze o anal. Chyba chodzi mu o to, ze nie jestem dziewicą, bo przyznałam mu się do jednego chłopaka ale on wie ze bylo wiecej!

Gość nie ma sprawy
On jest nie warty twoichn uczuć. Oj ze mną to bys prosila, abym juz przestal...

Gość Kamileczka20
a ile macie lat?

Gość nie ma sprawy
20

Gość hahaah dluuugo miesiac ahhhahh

Gość onon
ale frajer z tego gościa

Gość onon
ja z miła checia bym sie zgodził

Gość jestes zboczona
anal to jest seks dla gejów!! Kobiety mają inna dziurkę!! Przeciez w odbycie masz gówno! Ja się nie dziwie ze go to obrzydza. A po za tym miesiac to nie jest zbyt długo...chociaz dla puszczalskich to moze jest

Gość Tomek 25
Anal jest super!!!Pisz,mogę pomóc....znawca_tematele@o2.pl

Gość Kamileczka20
Ale ja tylko stosuje anal, bo inaczej tego nie robie bo jestem dziewica. On wie ze spalam z innymi ale nie wie ze to tylko blyo od tylu! Chce zatrzymac cnote to slubu, zeby nie bylo ze sie puszczalam. Miesiac to nie dlugo ale ja juz pare razy robilam jemu loda z polykiem bo myslalam ze go zachece do milosci......a tu nic......myslalam ze to facetow kreci!

Mnie anal kręci. Bardzo. P.S. Nie jesteś dziewicą odkąd pierwszy raz uprawiałaś jakąkolwiek formę seksu.

Gość powodzenia w analeniu
Jak go to obrzydza to usuń przyczynę. Lewatywą głęboko oczyść sobie pupkę - wystarczy parę razy wypłukać wodą z węża prysznica z odkręconą końcówką. Wstępnie naoliwkuj pupę do środka. Przed seksem powiedz żartobliwie, zalotnie czy jak tam potrafisz że na wszelki wypadek jesteś czyściutka \"tam\", ale bez namawiania wprost. W trakcie kochania, po paru pozycjach jak będziecie już mocno nagrzani, na pieska wypnij tyłeczek i jęknij - teraz w tyłeczek poproszę (albo w zależności od wyczucia - zerżnij mnie w d*pę !)

Gość Kamileczka20
myslicie ze nie wiem jak to sie robi? Chodzi mi o to ze z min cos jest nie tak bo karzdemu facetowi kiedy wypinam nigdy nie odmawia. Mam 20 lat a mielam juz tyle penisuw w tylko ze na jednej rece nie zliczysz! Bende musiala znowu kogos przypadkowego wyrwac na dymanko w pupe. Uwielbiam to! Jest super jak zostawia swoje nasionka w mnie!

Gość Kamileczka20
Czy ktos mi powie czemu tak jest? Co mam zrobic jak kocham to w pupe? Uwielbiam to, mysle ze normalna milosc by mnie tak nie krecila jak popychanko w pupe

Gość powodzenia w analeniu
jak wiesz to po co pytasz, i te bajery o cnocie. Nie wierzę żeby facet przy okazji j*bania w dupę nie przeleciał też normalnie. Zresztą pielęgnowanie cnoty przy takim j*bliwym charakterze jest bez sensu. Podobnie jak bez sensu jest znaczenie samej cnoty.

Gość bleeeeeeee
Tez by mnie obrzydzalo, jakbym wiedziala, ze pol Polski wyladowalo w twoim tylku...

Gość Kamileczka20
jak nie masz pojecia to po co piszesz? Masz doswiadczenia z filmuw a nie z reala! Tko mi udowodni ze nie jetsem cnota jak mi dlona peknie w pipce po slubie? No kto?

Gość Kamileczka20
@bleeeeeeee ty to wracaj do nauki chlopaczku

Gość bleeeeeeee
Dziewczynko, to ty wracaj do nauki zamiast glupoty na forach wypisywac. Najpierw dajesz sie przeleciec polowie kraju, zgrywajac wielka dziewice, a potem dziwisz sie, ze chlopak PO MIESIACU znajomosci nie chce zlapac od ciebie jakiegos chorubska;p hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha

:D przeciez to pisze gej :D hahahahaha - chce zeby chlopcu mu pisali jak mu w tylek wjada :D

Gość Kamileczka20
a co zalujesz ze mnie nie miales?

Gość bleeeeeeee
Czytanie ze zrozumieniem malolato sie klania, napisalam \"jakbym wiedziala\" co oznacza, ze......tak tak jestem dziewczynka:) Moze zamiast wypinac tylek wzielabys/wzialbys sie za zrobienie matury;p

Gość Kamileczka20
a ty to co kurwa masz mature czy bendziesz dopiero ja robil za pare lat? Jak nie masz pojecia to nie pisz!

Gość bleeeeeeee
Nie ma co pokazalas/pokazales poziom:) hahahahahahaha znikam:) zycze ci (kamilo/kamilu)wielu chetnych facetow i milych chorob wenerycznych:) hahahahahahahahaha :D

Gość bendziesz

Gość Kamileczka20
choroby ktore ty juz masz? nie dzieki

Gość Kamileczka20
z kat jestes?

Gość tak jestem katem

Gość Kamileczka20
jestes KOTEM? nie lubie takich

''Chce zatrzymac cnote to slubu, zeby nie bylo ze sie puszczalam.'' HAHAHAHHA ironia czy co? dupy dajesz a cipką pogardzisz?