Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Mam pytanie do lesbijek.

Polecane posty

Czy zdarza wam się publicznie pocałować ?

Gość Blondiex
te szmaty boja sie publicznie całować bo wiedzą, że jak takie coś zobacze to je poprostu zabije ;]

Gość Blondiex
bo wole chlopcuw, uwielbiam na to patrzec a puzniej im obciagac z polykiem!

Gość Ja jestem bi ale sie calowalam

Dzięki za odpowiedź. Pań biseksualnych pytanie oczywiście również dotyczy.

Odrazu zaznacze że nie jestem les ani bi :P Kiedys tak z ciekawosci jak i pod wplywem % calowalam sie z kolezanka. Czy mi sie to podobalo? sama nie wiem... raczej nie z uwagi iz wcale to mnie nie podmiecalo ani jako takiej przyjemnosci nie odczuwalam , raczej bylam podjarana tym ze jeszcze tego nie robilam z ta sama plcia hehe :P Nie jestem les tak jak juz pisalam ale mysle ze moze krepuja sie to robić w miejscach publicznych , nasze spoleczenstwo jest nietolerancyjne i wiadomo jak to moze odebrac aczkolwiek czasem widac dziewczyny idace i 3majace sie za reke . Calujacyh sie nie widzialam choc w gimnazjum w mojej klasie byky takie dwie ktore udawaly les , lazily za raczke , udawalay jak sie pierdola za przeproszeniem jak i sie calowaly ale to bylo w formie wyglupow wiec nikt za to ich nie ganil :) Bylam zagranica i zauwzylam ze tam panuje wieksza tolerancja , nikogo nie dziwi jak facet z factem migdala sie na lawce czy tez dziewczyny dlatego tez chetnie wyrazaja swoje uczucia poublicznie . pzdr