Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olejka

olej z wiesiołka - wejdzcie

Polecane posty

Gość gość8907
Moja gin-endo też zaleciła mi branie olejku z wiesiołka przez cały czas, nieprzerwanie. Stwierdziła, że funkcjonują różne mity, żeby przerywać branie po owulacji, ale to nieprawda...

Gość gość
A widzisz mnie mówili co innego. Ginekolog powiedziała żeby brać do owulacji począwszy od 1 dnia cyklu. No i weź tu wyciągnij poprawne wnioski?! :/ W konkursie Gala biorę udział po raz drugi, bo robię setki zdjęć, zwłaszcza natury. Może mi się poszczęści :)

Gość gość
Wlosy wypadały mi garściami, a po kilku tygodniach suplementacji olejem z wiesiołka przestały wypadać. Najlepszy nasz polski olej z wiesiołka Gal w kapsułkach.

Gość gość
Można nie wierzyć w to co ludzie wypisują o oleju z wiesiołka tu na forum, ale zachęcam do dotarcia do wiarygodnych publikacji. Zobaczycie, że olej z wiesiołka ma działanie wszechstronne i szereg zastosowań.

Gość gość
Od pierwszego dnia okresu do 10 dc

Gość gość
Mój ginekolog mówił, że wiesiołka można stosować przez caly miesiąc :) Jak widac, co lekarz, to inne zdanie :D

Gość gość
Też stosuję rzeczonego wiesiołka przez 30 dni w miesiącu. Nie widzę powodu żebym miała go stosować tylko np. przez 7 dni w miesiącu. Podejrzewam, że wtedy byłoby ciężko mówić o jakichkolwiek efektach tego oleju.

Gość gość
Na każdym opakowaniu z kapsułkami z oleju z wiesiołka jest dawkowanie. Nawet, jeśli ktoś weźmie więcej, to nic się nie stanie. Dla mnie również najlepszy polski Gal.