Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeansy

W jakiej temperaturze pierzecie jeansy???????

Polecane posty

Gość jeansy

No właśnie głupie pytanie :( Ja zazwyczaj piorę je w 40 stopniach, ale nie zawsze się dopierają. Czy piorąc je w 60 stopniach nie spiorę koloru???

Gość wiosenny powiew
ja w 40 i zawsze się dopierają ....no ale zależy od czego są ubrudzone :)

w 40 używam dobrego proszku i wszystko mi się dopiera na specjalne plamy jest odplamiacz, np. vanish

Gość a ja swoje spodenki
Ja piorę w 30 lub w 40 i zawsze w płynie do czarnych rzeczy i zawsze na lewej stronie. Wychodzą ciemne, nigdy sie nie spreają, nie drą się przy nogawakch i juest ok. dodam że kupuję tylko Big Star w ciemnuejszych kolorach.

Gość piorę w zimnej
ale i tak ledwie w nie włażę po praniu no i też używam płynów do ciemnych tkanin

Gość jeansy
ale głupi podszyw

Gość Anonimka123
A ja piore jeansy w 20 stopniach lub w 30 dlatego że nigdy nie mam brudnych tylko są przepocone więc po co mam prac jeansy w 40 lub 60 stopniach wiadome że jeansy nie lubią gorącej wody bo wtedy się kurcza a gdy się skurcza podczas prania później jest ciężko w nie wejść i piore zawsze na lewej stronie dlatego że gdy pierze się jeansy na prawej stronie to po pewnym czasie kolor jeansów blaknie dlatego ja piore w max 30 stopniach ale zazwyczaj w 20 i jest ok bo są tylko przepocone