Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be_beauty

Ważne! Operacja...w łodzi! czy ktos może mi doradzić?

Polecane posty

Gość be_beauty

Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat kliniki w Łodzi PULS-MED? Jaki tam jest poziom wykonywania zabiegów czy jesteście zadowlone z efektów po zabiegu...??? Konsultacje mam za miesiąc z dr.Pisera , ale słyszałam ze najlepsi lekarze są w Warszawie i Poznaniu? Interesuje mnie konkretnie usuniecie blizny z twarzy ...i chciałabym sie podac w rece dobrego fachowca ;) Prosze o opinie ;)

Gość be_beauty
?????????????????????????

Gość be_beauty
?

Gość w łodzi tez sa dobrzy specjali
po prostu jest MODA obecnie na innych typu kasprzyk niemkiewicz itp a naprawde mozna rowniez w łodzi zrobic dobrze i pewnie taniej...Pisera jest ok,sprawdz tu www.znanylekarz.pl

Gość juz nie uszata
Witam nie mam pojecia jak robi doktor inne zabiegi ale ja mialam u dr.Pisery robione uszy bo odstawaly jak nie wiem ,jest super zero blizn i bolu.wiec ja jestem zadowolona.pozdrawiam..

Zapomniałam hasła -to moj drugi nick... Hmmm bo czytałam o nim na necie , że jest dobry itd... Ale on jest wyspecjalizowany pewnie w operacjach plastycznych typu korekcja nosa , biust itd,,,A mi chodzi o usunięcie blizny z twarzy i nie wiem czy lekarz który nie ma z tym doczynienia bedzie umiał sie tym zajać..usunąć to bliznę ?w każdym razie konsultacje mam w czerwcu jak mi sie nie spodoba to zrezygnuje -poszukam innego lekarza ,,,Od razu pod nóz przecież nie ide :) I nie wiem jaka jest opieka w Pulsmedzie bo nie jestem z łodzi...?

Gość sretetete
Miałam ostatnio operację w Pulsmedzie szpital niewielki, czysty i nowoczesny. personel bardzo miły i troskliwy. Nie jestem pewna jakie będą efekty operacji, ale sam szpital szczerze mogę polecić.