Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka klamczuszka

Ide na slub-jaki prezent

Polecane posty

Gość muszka klamczuszka

dla bliskiej kuzynki,ktora wychodzi za faceta w wieku 33lat i mam problem,co tak dojrzałej parze kupic???

Gość muszka klamczuszka
kasa odpada,bo chce zebym im kupiła prezent(chce miec pamiatke)

Gość kasa kasa i jeszcze raz
KASA!!!!! Tak to juz jest w dzisiejszych czasacg,juz nikt nie daje prezentów.

Gość pazeruchy
kase to niech rodzina daje! a nie znajomi

Gość pazeruchy
oczywiscie ciotki wujki a nie kuzyni :/

pieniadze zawsze sa najlepszym rozwiazaniem, bo w koncu para wie najlepiej czego potrzebuje i sama moze to sobie kupic. poz tym nie ma wtedy obawy ze da sie taki sam prezent jak ciocia, wujek i jeszcze babcia. i potem co sie zrobi z 5 zelazkami i 3 mikserami

Gość muszka klamczuszka
fakt,ale agd odpada bo juz wszystko maja,bo od 2 lat mieszkaja razem,chciałam cos orginalnego kupic-

prosba o kase nie swiadzy o pazernosci - po prostu wiele par mieszka ze soba od dawna, i juz wszystko maja. A pieniazki pomoga im wyjechac na fajna wycieczke, zapisac sie na silownie, cokolwiek. To lepsze niz kolejny kiczowaty wazonik, czy posciel w innym rozmiarze, niz oni potrzebuja. Zamiast wydac 50zl na byle co, lepiej dac tyle w kopercie.

raaany ja biore ślub w tym roku i jeszcze pwiem ze jak maja mi dawac jakies durne bibeloty na pamiatke to ja juz wele by nic nie dawali. I co ja potem z tym bym zrobiła... tylko bedzie sie kurzyło,albo bym musiała bujac sie na allegro by to opylyc. Moij goscie wiedza...kasa albo nic... byleby by przyszli i dobrze sie bawili ;]

Gość muszka klamczuszka
no dobra,a ile dac tej kasy??

Gość wiosenny powiew
przejdź się do jakiejś galerii...może jakieś orginalne kieliszki czy czy piękny wazon ze szkła ....tam jest dużo pięknych i niepowtarzalnych rzeczy...

Gość muszka klamczuszka
Nowa w miescie prawdziwa-Wielkie dzieki

i co potem beda miec durne wazony, obrusiki i posciele w złym rozmiarze....typowe!

Gość kolanko
co do ilosci kasy to zależy czy idziesz sama czy z osobą towarzyszącą czy ompreza w lokalu czy moze w remizie wiejskiej itd ale daje sie tak żeby pokryć kooszty ( np. w lokalu za osobę placą młodzi 130zł od osoby- to jak idziesz z kimś wypada dać 260+ pare groszy żeby im zosało) robi sie tak żeby choć koszty sie pokryły my idziemy na wesele też do kuzynki i nie dajemy żednych prezentów tylko kase i tak trzeba bedzie wsadzic w kopertę od 4500-500zł niestety pozdrawiam troche to załamujące bo gdzie jeszcze sie ubrać hmmmmmm

znalezione w necie A ja i moj Ukochany niedlugo idziemy na slub i z racji, ze to nasi bliscy znajomi postanowilismy zrobic dosc oryginalny prezent. Wiec kupilismy wiklinowy duzy kosz, do niego wlozylismy 2 sliczne szlafroki, takie puchate, jeden meski jeden damski, 2 pary tak samo puchatych kapci, bardzo dobre wino i 2 kieliszki, na calosc polozylismy takie kuleczki do kapieli i plyn (znalezlismy w necie taki specjalny na noc poslubna) a calosc przykrylismy poscielą z czerwonej satyny. Prezent nie drogi, a mysle, ze efektowny :)

Gość kolanko
mialo być 400-500zł :P

Gość kolanko
nowa w mieście bardzo ciekawy pomysł podoba mi sie

Gość muszka klamczuszka
dziekuje dziewczyny :)