Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

Solarium-porażka

Polecane posty

Byłam juz 3 raz na solarium lezącym...totalna porażka, niedosc ze plecy w ogóle nieopalone to przód cały czerwony, na dodatek nierównomiernie sie opaliłam. Słyszałam ze solarium stojące jest najleprze bo opala równomiernie czy to prawda? Poleca ktoś solarium stojące?

Gość nie byłam na żadnym bo
raz,że nie chcę a dwa,że nie mogę się opalać(ze względów zdrowotnych na słońcu też nie) ale słyszałam,ze stojące solarium jest lepsze niż leżące.

Gość LittleBlaaack
Stojace lepsze. Opalisz sie rownomiernie, nawet pod pachami;P

Byłam juz 3 razy na solarium stojącym i muszę przyznać,że niestety nie opala równomiernie :(

Gość laluniowata
ja tam wolę stojące bo w lezacym czuje sie jk bym byla w trumnie hehe. ale duze znaczenie ma tez moc lamp, po prostu, moje idzx do innego zakladu i tam będą lepsze kabiny

zastanawiam się nad lampami podwójnie brązującymi czy coś w tym stylu, dostane pieniązki to własnie sie tam przejde, jesli to nie wypali spóbuję stojącego:)

Gość stojace sa lepsze
tylko trzeba pamieta ze trzeba sie obracac i pamietac o tym zseby sie odpwpiednio stanac zeby opalic wewntrzna strone ud.

Gość WIKI6
JA WOLE STOJACE AKURAT LADNIE SIE W NIM OPALAM LEZACE ODPADA MAM KLAUSTOFOBIEEI TEZ MAM WRAZENIE jakbym llezala w trumnie NIE ROZUMIEM TYLKO CZEMU TAK BARDZO MALO JEST TYCH SOLARIUM STOJACYCH WSZEDZIE LEZACE VPZRECIEZ TAKIE LOZKO SPORO MIEJSCA ZAJMUJE I NIE OPALA ROWNO KOLEZANKA AKURAT CHODZILA TO WIEM DLATEGO PRZERZUCILA SIE TEZ NA STOJACE BO WIDZIALA MOJA OPALENIZNE I JEJ SIE PODOBALO ZE TAK ROWNO JESTEM OPALAONA I WSZEDZIE BEZ JAKIS JASNYCH PLAM