Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaa

moze mi ktos wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość Czy masz samoocenę
No to z opisu zachowania tej dziewczyny potwierdziłaś tylko, że facet ma rację i dobrze, że zmądrzał. To jest taki odwrotny wątek do "dlaczego dziewczyny mądzeją po 30-stce". Tym razem facet zmądrzał w porę i za 15 lat nie będzie żałował życia.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wydaje mi sie ze ma sliczna cere i duze oczy ale znow zbyt ciemne zeby to ocenic dobrze.

Gość wyglad to nie wszystko
naprawde

Gość blondynaaaa
bujaka-niby jak masz zamiar sie z tego utrzymac? chcesz cale zycie pasozytowac na innych i wszystkiego sobie odmawiac? ok. zadna praca nie hanbi. skonczylas filologie. twoja sprawa. ale nie wmowisz mi ze to jest szczyt osiagniec-praca przy odbieraniu telefonow i klanianiu sie szefowi:O cale zycie masz zamiar sekretarzyc? idealna dziewczyna. brzydka, zaniedbana, zahukana i leniwa. marzenie kazdego faceta:O bronicie jej bo chcecie byc w porzadku, ale zadne z was sie nie przyzna ze tez uwazacie ja za beznadziejna:O

Gość Naprawdę ładna dziewczyna
Może pokaż swoje zdjęcie, bo coś mi się wydaje że chcesz zaklinać rzeczywistość i to ty jesteś brzydka. Pewnie masz ziemistą cerę, krzywe nogi i celulit.

Dziewczyno, ośmieszasz się, naprawdę...Uważasz, że jak ma krótkie paznokcie, kłopoty z cerą, jest spokojna i nie umie zbyt dobrze tańczyć, to oznacza, że jest BEZNADZIEJNA??? Jak tak można oceniać innych ludzi??? Dziewczyna na zdjęciu wygląda na bardzo ładną babeczkę i ma fajny błysk w oku. Wygląda na mądrą kobietkę i pewnie taka jest, skoro jej facet - jak sama twierdzisz - też jest mądry. Nie wygląda na żadną zimną sukę, a faceci - wiadomo - szukają w babeczkach ciepła, i widać po zdjęciu, że jest to ciepła kobietka...Więc jeszcze raz Ci powiem: dla Twego EX nie liczył się wygląd - jak dla Ciebie - i tzw. prezencja, ale to, co ta dziewczyna ma w głowie i w sercu...Znalazł tam coś, czego nie mógł znaleźć u Ciebie....Jak można tego nie rozumieć????

Gość nie sądźcie
a i wy nie będziecie sądzeni

Gość a dlaczego zaraz
To ja jeszcze raz. Jest lepsza w lózku. No trudno, moze nie zauważyłas, że jesteś nie teges. :P :D

Wiesz, co...coraz bardziej mnie wkurzasz...ja zanim zaczęłam pracować w firmie X - gdzie spełniam się zawodowo, bo moja praca idealnie łączy się z moja pasją - też pracowałam na stanowiskach - jak to ujmujesz - beznadziejnych i zarabiałam grosze...Zresztą, teraz też nie zarabiam wiele, ale dla mnie liczy się to, że robię to, co lubię, a nie pieniądze. I co? mam myśleć, że jestem gorsza, bo nie zarabiam ileś tam tysiaków na rękę??? Fakt, moją pasję próbuję teraz "przekuć" finansowo także poza obecną pracą, więc pewnie w Twoich oczach już nie uchodziłabym za MAŁO AMBITNĄ i BEZNADZIEJNĄ osobę! Ufff! Co za ulga :-P BTW - jeszcze z 5 lat temu byłam dosyć nieśmiała i spokojna i nie miałam pomysłu na życie...I co??? BEZNADZIEJNA byłam??? Aha, no i studia też humanistyczne skończyłam...Fuck! To już naprawdę BEZNADZIEJNA sprawa...

Gość bujaka
a czy ja chociaż raz powiedzialam że zamierzam "sekretarzyć" do końca życia? Kurwa, jakby nie było sekretarek, to firmy za przeproszeniem gówno by zrobiły same, bo nawet durne telefony ktoś musi odbierać. Budowlańców jakby nie było to byś nie miała idiotko gdzie pracowac!! Żadna praca nei hańbi, a ty swoim zachowaniem i postawą skreślasz sama siebie juz na poczatku. poza tym zaczelas swoj pierwszy post slowami "jestem inteligentna"

Gość Może rzeczywiście
ta dziewczyna ma to coś co go ujęło w niej. A ty wydajesz mi się pusta i zadufana w sobie dziewczyną. Pamiętaj długie nogi, duży biust itp. to nie wszystko.

mmc fajne to bylo!

Gość blondynaaaa
nie wkleje tu swojego zdjecia, bo nawet gdyby bylo idealne znajdziecie cos zeby sie przyczepic. jestem uwazana za ladna, atrakcyjna osobe i nie mam kompleksow na swoim punkcie. nie uwazam ze klopoty z cera, brzydkie paznokcie i brak talenow oznacza ze jest zlym czlowiekiem. ale juz fakt ze sie nie potrafi odnalezc w towarzystwie i nie da sie z nia porozmawiac o czyms swiadczy, prawda? zimna suka nie jest. raczej rozlazla pijawka:O zaden facet nigdy nie narzekal na moje lozkowe umiejetnosci. a ten o ktorym mowimy byl zachwycony:P

Gość niezobowiązująca sugestia
Blondyyyna wiesz, zanim ja kogoś ocenię to się dobrze przypatrzę. I w tym wypadku tak zrobiłam. Wiesz dlaczego tak się stało??? Bo jesteś beznadziejną laską! Po pierwsze sekretarka nie tylko zajmuje się robieniem kawy i odbieraniem tel. Po drugie może mieszka z rodzicami z innych powodów których Ty nie znasz, może się opiekuje chorą mamą ?? Tego oczywiście nie wzięłaś pod uwagę. Może będąc z Twoim facetem kupią mieszanie za wspólne pieniądze a nie tylko wynajmą jak Ty??? Hmmm ? Jesteś okropnym babiszonem i nie dziwię się ze facet zwiał do NORMALNEJ kobiety. Boże gdzie sie takie narcyzy rodzą ??????????

zimna suka to ty jestes i do tego wyrachowana zmija...

Gość bujaka
aż tak inteligentna jak mówisz to nie jesteś, skoro okreslenie "zimna suka" skierowane do ciebie uznałaś za opis tamtej dziewczyny :P ty rozlazła pijawko :P A może tamta nie rozmawia w towarzystwie bo jest po prostu nieśmiała? Są cechy charakteru, których nie da sie zmienic, np. nieśmiałość, jak również twój kretynizm.

fajnie ze jest niesmiala i spokojna.osobiscie nieznosze halasliwych kobiet,bo to nam nie przystoi...

Blondynaaaaaaaaaaaa nie mówili o Twoich umiejętnościach bo wiedzieli że jak powiedzą choćby słowo krytyki to ktoś tak zakochany w sobie dostanie się do wariatkowa! Bo jednak okaze się że nie jesteś tak idealna jak TOBIE się wydaje!

Gość blondynaaaa
ale ona ma 28lat i zadnego pomyslu na zycie! sekretarka to sobie mozna byc zaraz po studiach, wlasnie po to zeby zdobyc doswiadczenie. ale jesli to ma byc sposob na zycie:O ja tez na pocztaku dorabialam jako asystentka asystentki, ale zrobilam wszystko, zeby to zmienic. chora mama. jasne. raczej dwie lewe rece:O

Dziewczyno...do Ciebie nic nie przemawia...jak grochem o ścianę...My jedno, a Ty dalej swoje...Po co piszesz: WYTŁUMACZCIE MI TO - skoro, gdy Ci tłumaczymy, niczego nie próbujesz przyjąć anie nad niczym się zastanowić??? O fuck!!! Ja też parę lat temu nie potrafiłam odnaleźć się w towarzystwie, otwierałam się dopiero wtedy, gdy już kogoś bliżej poznałam...Boże!!!! Kim ja wtedy byłam??? Czy byłam BEZNADZIEJNA??? Jezu! Szybko, muszę założyć topik, aby uzyskać odpowiedź na to jakże frapujące mnie pytanie... :-P :-D

asystentka asystentki,buhahahahahahahahaha!usmialam sie po pachy!

dziewczyno naucz się znosić porażki i przestań się kompromitować. Skoro Twój ex chłopak zostawił Cię dla niej to znaczy ze jest lepsza od Ciebie mimo iż nie chesz tego przyjąć do wiadomości. Życie panno !

Gość asdf153
A gdzie Ty się spełniasz zawodowo jeśli można wiedzieć? No i tak jak już ktoś wspomniał- każda praca jest potrzebna, nawet sprzątaczek. Poza tym nie każdy jest musi być tak ambitny jak Ty. A możliwe, że dziewczyna z czasem znajdzie sobie lepsze zajęcie.

Wiecie co... być kimś takim jak założycielka tematu musi być kurewsko ciężko. Całe zycie sobie wmawiać że deszcz pada jak ktoś na Ciebie pluje. Królowa niczym doda!

Gość bujaka
"chora mama. jasne. raczej dwie lewe rece " ale widzisz, z góry zakładasz, mimo iż nic o niej nie wiesz. Ja ciągle się upieram, że mimo wszystko sekretarki też są potrzebne, i nie wolno kogoś skreślać. A kim ja jestem? Nie jestem nieśmiała, jestem duszą towarzystwa, umiem tańczyć, porozmawiać na każdy temat (od czołgów po nową kolekcję ciuchów) ale zaraz zaraz... ja jestem sekretarka, do piachu ze mną :)

Gość blondynaaaa
na razie caly czas najezdzacie na mnie, udowadniajac, ze moja najwieksza wada jest pewnosc siebie i wysokie poczucie wlasnej wartosci. wiem co osiagnelam, wiem jakim kosztem i nie bede udawac skromnisi. ciekawe jakbyscie same zareagowaly widzac swojego bylego z dziewczyna, ktora jest brzydka i niezaradna. dla mnie to po prostu dziwne. bo on moze miec kazda, w wybral sobie taka dziewuszke.

pewnosc siebie i wysokie poczucie wlasnej wartosci.raczej snobizm bufonada i zarozumialstwo!

Hehe...tak jak wyżej pisałam - jak grochem o ścianę...nic do Ciebie nie trafia...nic, kompletnie...ani sugestie, DLACZEGO tak się stało...ani....eh...szkoda słów....jak to możliwe, skoroś taka inteligentna? (znacząca pauza) :-D