asiaAaK 0 Napisano Maj 13, 2009 hej dziewczyny;) staram sie o dzidziusia z narzeczonym juz ponad pol roku i jak narazie nic... ostatnio zauwazylam u siebie dosc kilka typowych dla ciazy objawow ale narazie zobaczymy czy nie przyjdzie okres wiec poczekamy ze zrobieniem testu... wpisujcie sie jezeli macie podobny problem jak ja. czekam na wpisy:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjj Napisano Maj 13, 2009 ja już widziałam tyle objawów że szok - co gorsza znalazłam już nawet topic na forum o okresie w ciąży i nawet po okresie zastanawiam się czy to okres czy plamienie czy co .... a nawet niestaramy się na całego - kurcze najlepiej by niemyśleć itd wyluzować się ale niewiem jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiora00 Napisano Maj 13, 2009 Hey no my tez sie staralismy ale wierzyc mi sie nie chce bo wydaje mi sie ze szybko poszlo:D wzielismy na luz poprostu ,kochalismy sie w te dni...od wczoraj straszne mdlosci mam wszystko mi sie cofa no i jakas na zapachy wyczulona jestem testu jeszcze nie robilam...pozdrawiam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach