Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrina 23

Jak przekonać faceta do operacji plastycznej?

Polecane posty

Gość Sabrina 23

Witam, mam ogromny problem... Otóż od bardzo dawna mam bardzo duże kompleksy na punkcie swojego biustu... Śmieszą mnie dziewczyny, które panikują że są płaskie jak deski, że nic "tam" nie mają ... np. ostatnio na kafe dziewczyna założyła temat o swoim biuście że mały i wogóle... większość facetów pisała że ma naprawde bardzo małe piersi a ja poprostu miałam łzy w oczach bo ta dziewczyna chyba nie wie jak wyglada mały biust a miała spory jak dla mnie... Już nie mówię o tym jak JA się czułam gdy czytałam opinie mężczyzn... czasami mam wrazenie że mam najmniejsze piersi świata... nosze miseczke A/80 i większość biustonoszy nawet gdy rozmiar się niby zgadza jest dla mnie po prostu za duża... Mój biust nie dość że jest strasznie mały to nawet nie jest jędrny ... zamiast piersi mam 2 małe stożki ... :( Kiedyś miałam bardzo nie przyjemną sytuacje gdy siedziałam w pewnym mozna to nazwać klubie/małej dyskotece dosiadło się do stolika 3 facetó bo nie było raczej miejsca po pewnymczasie zagadali do mnie byli troche wstawieni a jeden z nich powiedział że brzuch mam większy niż "cycki" strasznie mnie to zabolało rozpłakałam się i wyszłam w połowie imprezy. A najgorsze jest to, że to co powiedział jest prawdą... brzuch mam ogromny mimo, iż gruba nie jestem raczej ... Moge spełnić swoje marzenia o pięknych piersiach na początku przyszłego roku gdyż wyjeżdżam na wakacje do pracy za granice więc połowe pieniędzy przeznaczę na moje wydatki a połowę... no właśnie - chciałabym składać na operację ale problem w tym, że mój chłopak nigdy się na to nie zgodzi ... on mnie bardzo Kocha, akceptuje mnie taką jaką jestem, ale ja nie moge na siebie patrzeć mimo iż często prawi mi komplementy na temat mojego "biustu" Stosuję różne sztuczki, wkładki silikonowe, biustonosze push-up i to zawyczaj wtedy prawi mi komplementy... Bardzo Was proszę o pomoc jak go przekonać do operacji ... Kiedyśdelikatnie zasugerowałam mu, że chciałabym powiększyć piersi ale on stanowczo powiedział że nie ma mowy. A wiecie co jest najgorsze? że my przez moje kompleksy bardzo często się kłócimy... nawet o głupi film w telewizji gdzie są aktorki z cycami na wierzchu... A czy nie orientujecie się ile taka operacja może kosztować? ok 10 tys. ? Niestety nie jestem nie byłam i pewnie nigdy nie będe w stanie zaakceptować "czegoś takiego" bo bardzo trudno nazwać "to" piersiami. Jestem kobietą i bardzo chce się czuć kobieco niestety, dopóki nie zrobie operacji to przez moje kompleksy zmarnuje sobie chyba całe życie. Bardzo proszę o pomoc ... Pozdrawiam serdecznie

Gość Sabrina 23
nikt nie pomoże :(

Gość kakalul
hej, taka operacja to ok 12 tys zlotych, tak mi sie wydaje, zalezy od kliniki. wiesz moj facet tez sie z poczatku nie zgadzal w ogole mnie wysmial jak mu powiedzialam ze chce powiekszyc biust. wysmial mnie totalnie. dla niego jestem piekna, madra, inaczej by sie nie zakochal itd itd. blabla. dla mnie to wlasnie jest takie 'blabla' bo zastanowmy sie rozsadnie, nie mam pewnosci ze bede z tym facetem do konca zycia juz, poza tym to moje cialo i to ja cierpie od okresu dojrzewania na doczepki i dziwne spojrzania ze jestem deska. on przez to nie przechodzil wiec nie wie jaki to bol psychiczny! z czasem teraz sie przyzwyczail do tej mysli, wysylalam mu zdjecia jakie bym piersi mniej wiecej chciala.. to sie cieszyl. a jak lapalam go za slowka ze na poczatku tak plakal ze 'nie nie' to sie peszyl i mowil ze caly czas jest przeciwko ale rozumie ze to moja decyzja i moje cialo. wiesz, nie wstydz sie swoich marzen! jezeli masz pieniadze to mozesz je zrealizowac. zalowac mozesz tylko wtedy jak nie zdecydujesz sie zrobic op. ! tak mi si przynajmniej wydaje. ja wlasnie czekam na termin, w czerwcu mam op.eracje. buziaki!!! powodzenia!!

Gość hej Sabrina 23
Mam bardzo podobny problem,moje piersi(jeśli można to tak nazwać)są jak nic,stosuję push-upy, ale ile można się w tym pancerzu męczyć.Najbardziej żałuję, iż decyzji o powiększeniu nie podjęłam wcześniej, parę lat temu.Teraz mam 30 lat, dziecko i nieudane małżeństwo za sobą.Jestem atrakcyjną dziewczyną(gdyby nie brak biustu), a jednak ciągle wydaje mi się, że jestem gorsza od innych. Parę miesięcy temu poznałam faceta, zakochałam się,a jednak musimy się rozstać, bo nie mogę dać mu dowodu miłości, boję się odrzucenia i strasznie cierpię,on myśli, że go nie kocham, nie daję mu się dotknąć.Ale muszę zapomnieć.......Niebawem idę na konsultację, za operację zapłacę 10 tys zł i niech się dzieje co chce, ale ja już tak dłużej żyć nie mogę. Więc droga Sabrino,nie odkładaj tego na pózniej, bo możesz wiele stracić, podobnie jak ja...........

Zasadniczy problem to macie z głową i nie piszę tego złośliwie. A krojenie zawsze zostanie krojeniem, a krojenie i wkladanie sobie ciała obcego do organizmu dla proznosci to szczyt głupoty. Nikt od was nie wymaga bycia idealnym, a wyglad nie swiadczy o wartosci człowieka.

Gość kahdus
kazdy mysli inaczej

Gość NianiaNiania
E tam, macie pieniadze, macie dobra klinike, to robic! Przeciez po to sa operacje, zeby wlasne z nich korzystac i cieszyc sie wygladem. Pamietajcie tylko, ze pozniej mozna miec problemy z karmieniem piersia, ale nie orientuje sie. Trzeba popytac lekarza.

Gość hej Sabrina 23
Persymona,nie chodzi o idealny wygląd, ale o to, aby czuć się kobietą.

Gość cyckata
Ja oswiadczylam mojemu facetowi ze robie operacje podalam mu date i powiedzialam ,ze ma czas zeby przyzwyczail sie do tej mysli ze ja po prostu to ROBIE i nic nie jest w stanie tego zmienic .Klocilismy sie codziennie czasami do rana probowal mnie przekonac zebym tego nie robila .NIC z tego postanowilam i juz ! W dniu operacji podwiozl mnie pod klinike i dopiero wtedy zapytal jak to wszystko bedzie przebiegalo..Po operacji odebral mnie .Przez tydz nie moglsm zdejmowac stanika ,bylam opuchnieta..On juz nie mogl wytrzymac zeby wreszcie zobaczyc .I Wiecie co powiedzial ????Ze mam zajebiste cycki.Zrobilam to dla siebie ale nie macie pojecia jak bardzo on sie cieszy.Dodam tylko ,ze mialam male B ciagle te pusha upy!Teraz mam D nie moge sie doczekac lata...

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,ponad 6000postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość glupie gadanie ze
nie wyglad wazny i ze te co o wygladzie mysla to puste lale sa... Ale mowia tak napewno piekne dziewczyny, ktore czuja sie kobieco i nigdy nie doswiadczyly czegos takiego :O To przyjemnie czuc sie ladnie. To dodaje pewnosci siiebie i pomaga tym innym cechom (poza wygladem) ujrzec swiatlo dzienne. Jezeli ta zmiana ma pomoc komus w psychice to czemu nie?