Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1990maturzystka1990

Matura USTNA angielski 2009. WOJ. OPOLSKIE

Polecane posty

Gość 1990maturzystka1990

Mam ogromna prosbe. Napewno sa jacys maturzysci ktorzy juz meli ustana z angielskiego w woj. opolskim:)) prosze o zamieszczanie na forum jesli ktos mial i pamieta. ja tez w maire mozliwosci jak bede cos znajdowac to wkleje... moze razem cos skompletujemy:) pozdrawiam...

Gość strachsiebac
woj. opolskie, nr zestawu 11 (podstawa) 1. Spotykasz kolegę z Londynu: - powiedz co chcesz studiować, - dlaczego taki kierunek, - zapytaj, co on chce studiować 2. Robisz zakupy w Londynie, spotykasz znajomego, który pyta, co robisz: - powiedz, że szukasz pamiątek z Londynu, - opowiedz o wydarzeniu w sklepie, - powiedz jak pomógł Ci sprzedawca 3. Mieszkasz ze współlokatorem, zepsuł Wam się telewizor: - odrzuć jego propozycję samodzielnego naprawienia tv, - nie zgódź się na zakup nowego tv, - zaproponuj kompromisowe rozwiązanie 4. Obrazek- facet przygotowuje w domu pizzę: - dlaczego przygotowuję ją sam, - czy Ty wolisz jeść w domu czy na mieście? Dlaczego?

Gość fdfdsfsdf
??????????????????????

Gość nek
Zestaw 44, opolskie 1. - zapytaj jakie obowiązki będziesz mieć w pracy - zapytaj ile będziesz zarabiać - powiadz w jakie dni chcesz pracować 2. - powid\edz, że byłeś na nudnym spektalu w teatrze - kiedy byłeś, dlaczego był nudny -powiedz o spotkani podczas przerwy 3. Zniechęć koleżankę do uprawiania boksu. 3 razy trzeba było podać argument na nie. rysunek: dzieci siędzą w kółeczku na podłodze, pani h\gra na gitarze pytania: czy dzeci są zadowolone, co jest nudne w szkole

Gość ja2010 matura
hej ja mam mature w tym roku i jestem z woj.opolskiego wiec jesli bedziecie juz po ustnej to piszcie jakie mieliscie zestawy ja mam 18 maja a wy?