Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja płaczę prawie na każdym

jak zacząć??

Polecane posty

Gość kukimonster
nie, ja nie placze. dosc sie wyplakalam przez mojego bylego ktory mnie perfidnie rzucił, bawil sie mna i na koncu skrzywdzil jak wroga, po zadnym facecie nie bede juz plakac. trzeba zyc dalej :D

Gość I co wyczytałeś ciekawego
BRAWO DZIEWCZYNY Jutro zrobię to samo :)

Gość kukimonster
dla mnie to za wczesna pora do spania ;)

kukimonster-> za wczesna?? co też Ty? tylko się nie zadręczaj! X i Y to hmmm... chciałam napisać ze palanty:D ale wystarczy po prostu: nie wiedzą co dobre :P

Gość kukimonster
nie zadreczam sie, jest mi przykro i nie ukrywam tego...zalezalo mi na nim no ale jak widac, nie zawsze mamy to czego chcemy. trudno. zycie :D

Gość kukimonster
moze, ja sie przeznaczeniu nie opieram :D szkoda tylko ze mi stawia na drodze takie klody jak pana X. :D

Gość kukimonster
ehhhh...

wiecie co? ryczę na całego 😭 ale się wczoraj wygłupiłam i już wiem czemu nie odpisał, dziś na n-k wstawił z zdjęcie, wrócił do byłej :o

Gość kukimonster
wzdycham bo przykro mi jest. nie mamdo niego o nic pretensji, no bo o co, nic mi nigdy nie deklarowal, ja sie zabujalam i wina lezy wylacznie po mojej stronie...kurde ale silna kobita jestem i sie nie dam :D ryczec nie bede, o nieee. a Ty sie trzymaj beksa, widocznie nie byl tego wart :D

przykre, że sie nie udało ale przynajmniej otworzycie się na nowych chłopaków, zamiast wzdychać do nieosiagalnych :) 🌼 i tak Was podziwiam i bije brawo... ja nie mam tyle odwagi

Gość kukimonster
mi na nowych znajomosciach ie zalezy, musze odchorowac nadszarpniętą ambicje :P ale i tak dobrze to znosze, myslalam ze bedzie gorzej. chyba nic mnie juz nie rusza po tym co kiedys eks zafundowal, wiec jest ok :D