Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franiamania

po francusku

Polecane posty

Gość Franiamania

Czy wg Was same pieszczoty seks oralkny to też zdrada? czy jak nie ma stosunku to nie jest zdrada???

polecam taki polski fil obejrzec tam wyjasnili kiedy jest zdrada tylko tytułu nie pamietam ale napewno ktos poda :D

Gość Franiamania
ale ja pytam tak na posdstwie życia a nie filmow, oglądałam ten film,że po francusku, czy 1 raz, czy jak mąż w delegacji to "nie zdrtada", ale ja pytam o Wasze poważne opinie???

Gość Franiamania
no ale chodzi o to ze ja uwielbiam robić facetom lodziki i czy to wtedy będzie ze zdradzam mojego ukochanego????

Gość stivven
A chciałabyś by Twój facet uprawiał seks oralny z jakąś dziewczyną, by ją tam całował, ona jego... Wybaczyłabytś mu top??? To była by dla Ciebioe zdrada, czy nie??? sama sobie odpowiedz, czy byłabyś z nim wtedy dalej???

Gość Franiamania
To o lodzikach to wredny podszyw!!!! Pytam tak teoretycznie tylko, jkaie są wasze opinie o zdradzie? czy same pieszczoty, pocałunki to zdrada??? Ktoś by wybaczył to partnerowi??? Są ludzie co zdrady sobie wybaczają, nawet seks....

Gość barbarraya
jeśli zdradą może być zwykły pocałunek, to lód tym bardziej. Przecież to prawie tak, jak pocałować penisa ;)

Gość taki jedennnn
ja bym nie wybaczyl..

Gość specka_od_łyków
Jezus mawiał, że jeśli tylko pomyślałeś nieczysto o kobiecie to już jest zdrada i grzech. po co więc się ograniczać najlepiej ciupciać na całego.

Gość a propo ostatniego posta
racja.Popieram

Tak, to jest zdrada. Zdradą jest namiętny pocałunek, seks oralny no i oczywiście stosunek. I żadnej z tych zdrad nie byłabym w stanie przebaczyć. ktoś może powiedzieć- \"ale to tylko pocałunek, nie doszło do niczego więcej\". jasne, nie doszło do czegoś więcej, ale pytanie- czy całujesz się z kimś kto jest ci obojętny? skąd masz mieć pewność że następnym razem twój chłopak/ dziewczyna nie posunie się dalej? ktoś kto naprawdę kocha nie zdradzi nigdy. więc po co mamy być w związku, który nie opiera się na miłości i zaufaniu? bez sensu