Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutkie

czy ja jednak jestem w ciazy czy to mozliwe!!pomocy

Polecane posty

hej kobitki okres spoznial mi sie trzy dni mialam juz zrobic test gdy w koncu dostalam teraz jest trzeci dzien jak mam miesiaczke tylko juz mi sie konczy dzis mialam mozna by tak powiedziec plamienie a od paru godz wogole nic mi nie polecialo Dodam ze w pierwszy dzien mialam bardzo zywa czerwona krew bylo jej dos duzo i pozniej bardzo bolal mnie lewy jajnik a w drugi dzien tez tak krew tylko jagby z sluzem co jest??/

Gość dariawq
jak jest okres, to nie ma ciązy. Jak sie martwisz, to zrob sobie ten test,z awsze to jakas atrakacja w nocy :D:D

niech ktos mi pomoze wiem ze lekarza tu nie znajde ale moze jakas porada prosze to dla mnie warzne

Gość desperadka
tez tak mam, i teraz strasznie mnie jajnik boli, moze ktos nam poradzi...

Gość dariawq
bardzo rzadko spotykane i co najwyzej mozesz plamic w te dni, ale nie leci ci zywa krew. Zmierz sobie temperature, jak jestes w ciazy to bedzie znacznie podniesiona, ale wg mnie w ciazy nie jest no i zrob ten test jak go masz w domu, ja to bym nie wytrzymala

Gość dariawq
no to wyluzuj sie, idz spac a rano kup test, to juz za kilka godzin :P i chocbym nie tylko ja, ale zjawilo sie tu ze 100 osob i kazda ci powie, ze w ciazy nie jestes, to i tak bedziesz sie martwic, nie? :P

Gość desperadka
tez tak mam, ale okres mialam taki byle jaki, krótki, prawie nic...ehh a teraz mam jakis brzuch tak jakby twardszy, nie wiem dokładnie czy to objawy ciąży ale dzieje sie tak może podswiadomie, ze sobie to wmawiam, sama nie wiem co sie ze mna dzieje. Ktoś tu mowi, ze nie mozliwe zeby miec okres w ciazy, niestety to mozliwe ale nie wiem czy faktycznie tak jest, znam jedynie z teorii...;(

masz racje tylko sie za martwiam jutro rano skocze po test i zrobie zobacze co mi wyjdzie

Gość desperadka
nie wiem, nie mam pojecia co zrobic, zostaje test ale nie wiem bo on nie daje 100% pewnosci ;(

desperadka mi sie spoznil jak go dostalam to bylam szczesliwa ale teraz tez sie boje ze moge byc w ciazy badz mogla byc moze ten bol jajnika i bol brzucha oznaczal najgorsze nie wiem co mam juz o tym myslec jestem

biala dupa bez obrazy ale ten temat chyba cie nie dotyczy i daruj sobie takie glupie komentarze jesliu nie masz nic konkretnego do napisania to nie wypowjadaj sie wogole

nie ma sie co martwic.. miałam podobnie, a w zasadzie dalej mam (od 3 tygodni) objawy podobne do objawów w ciąży..(bolące, nabrzmiałe piersi, ból brzucha jak na okres i koniec okresu po 3 dniu,2-obfite,3-prawie nic) a w ciąży nie jestem tylko hormony coś nawalają... dla spokoju zróbcie te testy i już. pozdrawiam.

Gość joojojjjjjj
i jak wynik waszych testów? jestem ciekawa bo mam podobna sytuacje tyle ze ten niby okres przyszedł trzy dni przed spodziewanym - dajcie znać

Gość lunqa89
hej dziewczyny!! powiedzcie mi albo doradzcie cos bo ja juz wariuje.. od trzech dni chodze jak struta.. mam ciagle glupie mysli ze jestem w ciazy. Okres mam dosc regularny ale nic nie wiadomo .. kochalam sie z chlopakiem 6 dni temu a tej samej nocy co dostalam okres i ucieszona ze mam :( ale nie trwalo to dlugo bo go mialam niecale 2 dni!! :/ a do tego boli mnie podbrzusze , moze piersi nie tak bardzo ale jak je mocno ucisne to sutki tak troche jakby mrowia ale jak mocno je ucisne:( niewiem czy to mozliwe bo czytalam ze jak ma sie okres pomiedzy 26 -30 dni to raczej w 1 dzien miesiaczki nie ma dni plodnych:( mierzylam dzis temperature i mam 36,3 cos kolo tego:( pomocy!!

Gość lunqa89
dudududuś wlasnie ja tak samo mialam ze dwa dni okresu normalnie a juz na trzeci nic , nigdy tak nie mialam

Gość ReNi21
lunqa89 - na moje nie jesteś w ciąży gdyż miesiączka nie występuję w ciąży, chyba że były to tylko plamienia. Czasem z różnych przyczyn zdarza się tak, że miesiączka trwa krócej .Druga sprawa czy wcześniej niż te 6 dni temu kochałaś się z chłopakiem bez zabezpieczenia? Jesli tak a nie miałaś zwykłej miesiączki tylko plamienia zrób test bo mozliwe, że możesz byc w ciązy nie przez stosunek z przed 6 dni ale np z 20 dni. Jednak myslę, że nie powinnaś się martwić, objawy ciąży nie wystepują tak szybko ;)

Gość kolejna idiotka
nie uprawiajcie seksu jak potem macie takie idotyczne schizy zapiast pytać głupio na forum kupcie test albo zróbcie badanie krwi na Betę

Gość lunqa89
ReNi21 dziękuje ze odpisalas :) kochalismy sie jeszcze 15 dni temu ale z gumka i nie doszedl nawet to chyba raczej odpada .. a te 6 dni temu poszlismy na zywiol i bez zabezpieczenia ale tez nie doszedl ale wiem wiem ze mozna zajsc w ciaze robiac taka glupote..zrobilabym test jutro po bedzie 6 dni po , pojechalabym do gina ale co mi powie ze i tak jak juz to,moze cokolwiek stwierdzic dopiero po 2 tygodniach hmm .. PS MOZE I JESTEM IDIOTKA ale po to jest to forum zeby zapytac o rade i pomoc bo pewnie nie jestem jedyna "IDIOTKA" ktora ma taki problem jak ja:(

lunqa, jak sie tak boisz to zrób test + na bete i juz. Ale moge sie założyć,że nie jestes w ciązy i panikujesz.. :P