Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajola

Kto mi powie?

Polecane posty

Gość Fajola

Czym się masturbują kobiety, to ja wiem :classic_cool:. A jakich przedmiotów używają mężczyźni? Jakoś tak łatwiej chyba wymyślić odpowiednie przedmioty wkładalne niż te do których można przyjemnie se włożyć :-D prawda?

Gość Michał Wołodejowski
Odkurzacz, najlepiej z przebiciem

Gość Fajola
Z tym odkurzaczem (w ogóle) to ściema jest. Nigdy w to nie uwierzę niezależnie od wersji. Zresztą średnica rury dawałaby możliwosci tylko uczniom podstawówki. Zapodawajcie dalej :classic_cool:

Gość onon
najlepsza jest reka haha

Gość Fajola
Oj wiem o tej ręce. Kobiety też mają paluszki :classic_cool:. Pytanie było o przedmioty. Tylko mi nie mówcie, że nigdy żadnego nie próbowaliście :classic_cool:.

Gość szczery facett
ja probowalem raz.... bylo to opakowanie od lunety :D :D

Gość Fajola
A nie za twarde? Spodziawałabym się raczej miękkich przedmiotów...

Gość Morendg
Ja pakuję w rurę wydechową mojego Kraza. Trochę ciasna, bo ma tylko 35 cm średnicy, ale jak mocno naoliwię freda, to jakoś wciskam

Gość nie powiem jakiego mam nicka
Mój kolega - wczesniej tylko znajomy z netu masturbował sie wkładając w łóżko rolke z ręcznika papierowego... umieszczał filmy w internecie, później sie z nim spotkałam :P ale miał działo :O masakra, ale fajnie było :))

Gość Fajola
Dziwne :-o. Co może być przyjemnego we wpychaniu w twardą rurę? :-o Fantastom rur od Kraza dziękujemy. Zawsze mnie zastanawiało, po co tacy kretyni zapychają fora... :-o

Gość Fajola
jeszcze jedna sprawa mnie zastanawia. Dla kobiet dostępne są gadżety, które można sobie zapodać do środka i wyjść tak z domu. Ciekawe czy coś w tym stylu dla mężczyzn już wymyślono??? :classic_cool:

Gość Uschi Glas
Chyba jesteś pasztetem, którego nie chce dotknąć żaden facet nawet kijem ... Pewnie teraz, czytając te posty, wsadzasz sobie marchewę z Biedronki do swojej pieczary ... Słychać echo?

Gość kolejne trudne pytania
majteczkami żony.. kiedys we 2 ze znajomym sie w nie zlalismy.. jak wyschły oddałem żonie, podnieciło ją to że były całe w spermie z 2 pał :)

Gość Roman G..
A ja pakuję w pluszowego misia mojej córki. Zawsze się potem dziwi, że misiowi z brzuszka coś wypływa.

Gość Fajola
Majteczki żon to bardzo znana sprawa - wręcz klasyka :classic_cool:. W ogóle odzież damska :classic_cool:. Słyszałam też o niezłych przypadkach z damskimi bucikami :classic_cool:. Ale temat nadal mnie frapuje - co jeszcze? No, który się przyzna chłopaki 🌼? Przy okazji dowiedzieliśmy się, że kretyn spod nicka Morendg przechrzcił się na Uschi Glas. Tak, jesteś idiotą kolego. Zapychasz fora ćwoku, a mógłbyś być jednym z nas, czyli dyskutantem na dany temat.

Gość Fajola
I co zabrakło wam pomysłów. Naprawdę jesteście tacy ograniczeni, faceci? Jeszcze dwa posty i bym doszła, a tak to marchewa tylko do pokrojenia ...

Gość Franczeskos
Rękawice na futerku :-P

Gość Józekwózek
Ja słyszałem o miekkich, skórzanych torebkach damskich ale sam nie praktykowałem jeszcze, to się nie wypowiadam :classic_cool:

Gość Fajola
"Fajola I co zabrakło wam pomysłów. Naprawdę jesteście tacy ograniczeni, faceci? Jeszcze dwa posty i bym doszła, a tak to marchewa tylko do pokrojenia ... " to oczywiście podszyw jakiegoś betona

Gość Maciejkof
Ciężko znaleźć takie przedmioty ze względu na mokry finał niestety :-o

Gość żdżyhó
I na brak naturalnego poślizgu :\

Gość Fajola
No, kurde, napiszcie jeszcze coś, bo szef zaraz wraca i muszę gonić do czyszczenia. A wiem, że gdyby zobaczył mnie przed kompem, to się wkurzy. Nie darowałabym sobie. U mnie w Biedronce może nie jakiś cymes, ale co praca stała, to stała

Gość pasjonujacy temat
:(

Gość Fajola
temat jak temat, widziałam głupsze :classic_cool: