Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a widzisz jednak możemy

dzinsy jaki się nosi?

Polecane posty

Gość a widzisz jednak możemy

Potrzebuje kupić spodnie dżinsowe Jakie są teraz modne? Jakie firmy polecacie?

Gość DŻINSOWIANKA
"dzinsy jaki się nosi?" 1. Otwieramy szafę. 2. Dżinsy wyciągamy z szafy. 3. Przewracamy je z lewej na prawą stronę. 4. Ściągamy spodnie, jakie mamy na sobie. 5. Przekładamy przez prawą nogawkę spodni prawą nogę. 6. Prekładamy przez lewą nogawkę spodni lewą nogę. 7. Wciągamy na siebie dżinsy i zapinamy rozporek.. 8. Uśmiechamy się do swojego odbicia w lustrze. 9. Wybuchamy płaczem, gdyż jesteśmy za grube na te dżinsy. A tak an serio, to teraz moda jest taka, że właściwie wszystko jest modne, można dowolnie dobireać. Modne są dżinsy męskie, dżinsy rurki, dżinsy dzwony, dżinsy szwedy. Ostatnio pisali o tym w "Party", może ktoś z Twoich znajomych ma to w domu. Pozdrawiam! :)

Gość krecona glowa
wazne zeby na tylku ladnie lezaly:)

Gość slon
dokladnie - trzeba dobrac do sylwetki

Gość aqwenka
DZINSOWIANKA, rozwaliłas mnie swoim postem...uśmiałam się setnie:) A tak do tematu, każde są modne, jedynym warunkiem jest dopasowanie do sylwetki. Aha do mody wracają szwedy, dzwony z cienkiego dżinsu, leciutkie do koturnów i szpilek:)

Gość punkt 9 wyklucza
punkt 7 na grubej doopie rozporek się nie zapnie

Gość o boże...
ale o tych szwedach to już ze dwa lata temu się mówiło. że wracają, a jakoś nie widać. Ani w sklepach, ani na ulicach. Przy okazji mam pytanie. nie bardzo lubię chodzić po sklepach, a zwłaszcza szukać spodni. Gdzie jest największa szansa znalezienia dżinsów na wysoką i szczupłą osobę, lekko rozszerzanych na całej długości nogawki, w kant i z mankietem najlepiej? Może nie koniecznie dżinsowe muszą być, ale np. jakieś takie dżinsopodobne?

Gość jak jesteś wysoka i szczupła
to masz przesrane ja w ostatnich dniach mierzyłam mnóstwo spodni - wszystkie za krótkie mówię o spodniach do 150zł jedyne rozwiązanie - udać się do sklepu typu Wrangler - tam mają zawsze spodnie w podwójnej rozmiarówce na długość - ja mam rozmiar w27 l34

Gość paula111
bershka mustang big star zara clockhouse