Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hEJ DZIEWCZYNY!!!Potrzebuje bardzo waszej pomocy.Na poczatku przedstawie Wam moja historie, a wiec od tygodnia spoznia mi sie @, robilam 3 testy ciazowe sa pozytywne,boli mnie glowa ,lekko piersi i mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, przewiduje, ze jesli to ciaza to taka 2,5 tyg. bylam u gina we wtorek zrobila mi usg dopochwowe narazie nic nie wykazalo, nadmienie jeszcze ze mam maly torbiel, czy to on mogl sfałszować wynik? Kurcze tak chcialabym byc w ciazy...Myslicie ,ze jestem.Pozdrawiam i czekam na opienia Ala.

mysle ze jestes w ciazy:) A ciaza byla za wczesna zeby ja bylo widac. Bole glowy i brzucha sa calkiem normalne a jak masz torbiel (ja tez mialam) to lekarz mi powiedzial tak,ciaza sobie z nia poradzi;) I poradzila,brzuch mnie bolam bolam az wkoncu tak mi ciaza ugniatala ta torbiel az pekla... Mam nadzieje ze nie masz jakies tez torbieli wypelnionej krwia ja mialam plynem i dlatego tak szybko poszlo:)

Gość o co chodzi bo nie wiem
Ale pęcherzyk jest od razu... zarodka moglo jeszcze nie widac, ale pecherzyk powinien byc

To czemu 3 testy wyszly pozytywnie i mam objawy?Nie rozumiem tego...:(

ja bylam w 5 tygodniu,lekarka powiedziala mi zenawet usg mi nie zrobi bo i tak niewiele bedzie widac kazala mi przyjsc za 2 tygodnie ibylo juz widac. zrob sobie bete bedziesz pewna:)

Gość saleminka8
ja byłam na usg 11 dni po spóźnionym okresie i był już wyraźnie widoczny ponad cm pęcherzyk. wg mnie to ciąża,ale jakie masz objawy,bo nic nie pisałaś,ból brzucha i piersi o niczym nie świadczy,mnie bolały w każdym cyklu przed okresem ;) ale jak testy wyszły pozytywnie to ciąża raczej jest ciąża 2,5 tygodnia...? :/ jak tydzień ci się spóźnia to już 7dni owulacja przypada głównie na 14 dni przed @ więc 3 tygodniowa ciąża.Wg OM to już 5tc. Nie wiem jak to jest z tym pęcherzykiem,bo jatak wcześnie usg nie miałam robionego :)

Gość saleminka8
zacytuje kilka wypowiedzi: "u mnie pęcherzyki ciążowe było widać na usg dokładnie 25 dnia po transferze. Teraz czekam na widok bijących serduszek na usg " "Ja pęcherzyk ciążowy zobaczyłam 24 dnia po transferze, miał 9 mm." "Ja pęcherzyki widziałam w obu ciążach w 6 tym tygodniu od OM. " "Ja zrob iłam USG i wyszedł mi pęcherzyk ciżowy14 mm (co odpowiada 5 tygodniowi ciąży)." czyli jak nie było go widać jeszcze,to za tydzień już by musiał się pokazać :) wszystko zależy od sprzętu :)

Hej dziewczynki!!! Wczoraj bylam u gina,zrobil mi \"reczne\" badanie i powiedzial, ze szyka macicy jest zmieniona i prawdopodobnie jestem w ciazy!!!:)w niedziele ide do szpitala na usg i mam nadzieje, ze moja fasolka sie juz pokaze:)

Gość a mój mąż nie tyra
u mnie pęcherzyka w 5 tyg na USG nie było widać, byłam u 2 ginów wtedy. Dopiero w 6 tyg było widać :)