Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaOnaOnaOna

Kto ma racje

Polecane posty

Gość OnaOnaOnaOna

Od niedawna zaczelam prace, zarabiam 1300 zl na reke, do tego dochodzi dojazd do pracy ok 150 zl miesiecznie, mam 23 lata to moja pierwsza powazna praca. rodzice moi zawsze mi pomagali mama i tata pracuja... ostatnio poprosilam ich czy dadza mi 50 zl na wizyte u lekarza, gdyz ja oszczedzam moja wyplate bo chce kupic lepsze auto... mama skomentowala ze jak mi nie wstyd prosic ich o kase ... ja sama oplacam telefon ,rachunki, kupuje ciuchy, kosmetyki, fryzjer dolarium kosmetyczka... oni mi oplacaja studia ... tzn czesne i do tej pory dawali ma kase na dojazd na studia itd teraz od kiedy mam prace nie chca dac ani zlotówki oplacaja jedynie czesne, co wy na to ... a bratu oplacaja szkole prywatna, kupuja ciuchy itd utrzymuja go w 100 %

Gość a ile masz lat ////
?

Gość OnaOnaOnaOna
23

Gość a ile masz lat ////
no wiesz za takie pieniadze ludzie normalnie zyja czasem wiec nie sadze zebys byla poszkodowana jakos ,niektorzy sami studia oplacaja i pracuja wiec chyba nie masz az tak zle

Gość OnaOnaOnaOna
ale czemu mojemu bratu ktory sie wogole nie uczy oplacaja prywatna szkole by tylko zdal mature itd... wogole chce powiedziec ze u nas w domu biedy nie ma oni zarabiaja dosc dobrze co rok na wycieczki swietne itd .... to moze powinnam poprosic ich o samochód... a nie jak glupia odkladac wlasna wyplate na auto ...