Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalajka

Pytanko TYLKO do Kobiet

Polecane posty

Gość malalajka

Czy zdarzyło się Wam moje Drogie odejść od mężczyzny z powodu jego ex dziewczyny? Jeżeli tak, to jak się czułyście po odejściu? Miałyście wyrzuty sumienia, czułyście się przegrane?

Gość sowa z zamkniętym okiem
Ja odeszłam od faceta mojego życia bo ta pizda jego była jak sie tylko dowiedziała od braciszka, że jej ex ma mnie :) to raptownie stała sie jego przyjaciółką :(.

skreca mnie jak slysze o jego ex,nigdy jej nie poznalam i nie ma szczegolnego udzialu w naszym zyciu,ale mimo tak jak slysze o niej... wrrrr

Odejście bolało jak cholera jasna :( Mija właśnie 7 mimesiąc od rozstana a ja nadal o nim myśle. Nie czuje się przegrana, chociaż ta suka zapewne myśli, że tak się czuje.Codziennie aby normalnie funkcjonować powtarzam sobie, że tak musiało być a on to chyba nie był ta moja połóweczką :)

Gość młodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdy ja zaczełam chodzic z moim chłopakiem, jego była jeszcze nie zdazyła sie pogodzic ztym ze on jej juz nie chce i wydzwaniała, przyjezdzała do niego, dzwoniła do jego rodziców i nigdy sie przez to nie rozstalismy a mogłam sobie pomyslec rozne zeczy

Prawda jest taka, że skoro facet godzi się na odejście teraźniejszej partnerki na rzecz byłej to daje jasny komunikat, typu: nie chce być z Tobą chce być z Tamtą.

Gość malalajka
Masz racje sowa z zamkniętym okiem. Zgadzam się bez dwóch zdań. Tylko jak to strasznie boli, zwłaszcza gdy obecna partnerka naprawde kocha a była sie tylko bawi :( :(