Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana_na_zaboj

swedzenie pochwy !!!

Polecane posty

czesc. od kilku dni odczuwam bardzo nieprzyjemne swedzenie pochwy. wydobywa sie z niej wydzielina o nieprzyjemnym zapachu. oprucz tego pochwa jest zaczerwieniona i opuchnieta. boje sie isc do lekarza. mam 15 lat i nie jestem dziewica. co robic ?? da sie to wyleczyc domowym sposobem ?? dzisiaj zaczelam smarowac ja kremem mumijo i jest lepiej.

Gość wreducha
to może być początek jakiejś grzybicy, więc mimo wszystko radziłabym jednak iść do gina...

Gość wreducha
myśle, ze nie

Gość *kusicielka*
idź do ginekologa dziewczyno bo możliwe że masz grzybicę, a na to tylko antybiotyk podziała.. jeśli poprosisz lekarza żeby nie informował twojej mamy że już nie jesteś dziewicą to powinien to uszanować, w końcu obowiązuje go tajemnica lekarska.. poza tym co to za moda żeby chodzić z rodzicem do ginekologa? :| ja zawsze chodzę sama i moja mama jeśli jej sama o niczym nie powiem to nie ma pojęcia o moich sprawach "intymnych"

Gość fgngfxhnjfx
OCZYWIŚCIE, że powinnaś iść do gina...ale jeśli naprawdę jest to aż taki kłopot..to spróbuj tego: nie wiesz, czy to początek grzybicy, a może po prosrtu stan zapalny, ja tak czasem (b. rzaaadko miewam), i zawsze działam "na dwa fronty". Kup sobie w aptece AZUCALEN (mama mi to polecila kiedys jak jeszcze nie chodzilam do gina, i stosuje do tej pory jak cos sie przytrafi), to jest bez recepty, w butelce jak syrop. Miesza sie to w woda i podmywa się tym...proporce sa podane na leku. I to rob rano i wieczorem, a potem smaruj odrobiną kremu CLOTRIMAZOLUM (to przeciwgrzybiczne). I masz załatwiony ew. stan zapalnmy,. oraz ew. grzybicę (ale tylko w pcozątkowym stadium, bo potem clotrimazol juz nie pomaga). Jeśli do ok. tyg. nie nie uspokoi to MUSISZ isc do lekarza. Ale powinno zadzialac.

jejkuu !!! dziekuje Ci bardzo !!! ;* ratujesz mi zycie. oczywiscie bede stosowac !! ZARAZ LECE DO APTEKI. a jezeli nie zadziaal to oczywiscie wybiore sie do ginekologa. a jescze mam pytanie : czy moge to przyjmowac z innymi lekami ??

Gość fgngfxhnjfx
ja lekarzem nie jestem, ale nie sadze, aby byly jakiekolwiek przeciwwskazania ze stosowaniem z innymi lekami:) daje Ci 90% ze pomoze, ja tak czasem miewam i przechodzi po tym..no, ale nie gwarantuje i wtedy lekarz..jak pisalam - do tyg...a potem juz lekarz, nie ryzykuj. i nie ma za co dziekowac;)