Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana_na_zaboj

ginekolog .

Polecane posty

w marcu skoncZylam 15 lat. chcialabym pojsc do ginekologa, al jest jeden problem ... nie jestem dziewca. czy ginekolog powiadomi o tym moich rodzicow lub kogos innego ?? prosze o pomoc !!

nie.ginekolog nie ma takiego prawa.a skoro nie jestes dziewica lepiej skonsultowac sie z lekarzem

ostatnio moja kolezanka byla u ginekologa. z mama. tyle, ze mama czekala na nia na koryrtarzu, nie miala jescze wtedy 15 lat [brakowalo jej bodajze miesiaca] kazal zawolac mame, wszystko jej powiedzial .. bardzo sie tego obawiam.

Gość wreducha
to idz sama jak widzisz problem

w sumie to koleżanka mojej siostry (15l.) poszła do ginekologa i...ginekolog chciał, żeby przy tej rozmowie była matka. Nie wiem od czego to zależy. Ale nie sądzę,żeby lekarz zdradził Twój \'sekret\', bo nie ma takiego prawa

Gość eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh
To idź smarkulo do ginekologa jak skończysz tyle lat, że nie zszokujesz lekarza faktem, że już dawałas doopy! Eh te dzieci - roochają się jak tylko od ziemi odrosną a później mają durne problemy :/

Gość SZALONA WANDZIA
w zasadzie nieletnia osoba powinna isć do lekarza z rodzicem, więc jak najbardziej sie moze tak zdarzyć, zę jak przyjdziesz sama, to lekarz kaze wrócic z mamą, a jak mama będzie, to rozmowa będzie sie odbywała w jej obecnosci