Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaa

kto rusza z kopenhaska?

Polecane posty

Gość miskaaa

witam!kobietki dzis ruszylam z kopenhaska i szukam wsparcia!jest ktos chetny zeby sie przylaczyc?pozdrawiam serdecznie

Gość oOo K oOo
Ja :P

no jak milo ze cos sie rusza. wszystkie topiki jakie tu sa po kilku dniach upadaja:/a wiec kobietki nie dopuscmy do tego!:)i nie pozwolmy zeby nasza dietka podupadla:/ MartaMartaMarta jak sie trzymasz na tej dietce?

;) Ja tu juz od jakies czasu buszuje i wlasnie co sie gdzies przyssam to topik upada ;( moze tu bedzie lepiej;D no u mnie jest ok dzis 7 dzien i dumna jestem z siebie ze tak wytrwalam ale jeszcze polowa przedemna iwec nie chwale dnia przed zachodem slonca...;) starala sie dzis cwiczyc na orbitreku ale niestety nie mam sily... chodze na saune zeby sie pocic;) No i ja stosuje troszenke inna diete mam ja od znajomej mamy ktora kilka lat temu znalazla ja w jakiejs gazecie, jakos wierze jej i mam wrazenie ze te na necie sa juz po modyfikacjach ktore tez przyniosly jakies rezultaty;) w kazdym razie ja trzymam sie tej pierwotnej... a z jaka waga zaczynacie?? ja jak widac nie zly dumbo jestem...ale juz nie dlugo;)

u mnie niestety 75 a wzrost 166 wiec to jet baaardzo duzo. w zimie probowalam specyfik "lida" musze przyznac ze efekt swietny chudlam w oczach ale niestety sama spalilam sprawe i zaczelo sie od glupiej czekolady:( jedna druga i tak sama nie wiem z czego to bylo bo czasami wogole nie mialam ochoty na nia. to byl dla mnie bardzo nerwowy okres i mysle ze to dla odreagowania.a wiec wazylam 79 a po 1,5 miesiaca wazylam 69! no wynik swietny i samopoczucie tez. niestety ale teraz to juz przegielam! i pomyslalam ze sprobuje z kopenhaska to obkurcze zoladek.jestem przed okresem bo normalnie to mialam 73,5 no ale jak wiadomo cos sie wody nabiera:/ jak wyglada twoj jadlospis?

Gość mylove999992222
ja zaczynam od jutra :)

mylove999992222 to swietnie! podaj wage startowa i napisz cos wiecej o sobie:)

Gość mylove999992222
a wiec waga startowa to 59.5 kg przy wzroscie 170 cm :D chce schudnac do 57 kg, a potem jesc tak zeby to utrzymac

Gość mylove999992222
a wiec waga startowa to 59.5 kg przy wzroscie 170 cm :D chce schudnac do 57 kg, a potem jesc tak zeby to utrzymac

No wiadomo ze trzeba ja rygorystycznie przeprowadzic i ost posilek do 17. Nie wolno olizac lyzki po sosie zuc gumy czy sprobowac zupki. 3 POSILKI DZIENNIE I NIC WIECEJ Ja wypijam dziennie ok 3l wody a u mnie to sukces bo tak normalnie potrafilam tydz nic nie pic Jezeli pytasz o diete to rozni sie ona kilkoma szczegolami 1 ze brokuły mozna jesc zamiennie ze szpinakiem 2 rano jest kawa lub herbata bez cukru + czerstwa bułeczka bez niczego taka wczorajsza z wykluczeniem 5 dnia gdzie rano jest marchewka (nie pamietam czy to 5 dzien) 3 w 6dniu piecze sie bez niczego calego kurczaka na lunch no i zjada ile sie da rade bo obiadu nie ma 4 w 7 dniu na obiad jest to co sie chce!! kostka czekolady, cukierek dwie lyczeczki ulubionego ciasta kilka lyków coca coli no co sie chce ale bardzo malo tak zeby bylo do czego czekac, zeby mozna bylo poczuc sie lepiej i nie zepsuc wszystkiego zjadajac np cala tabliczke czekolady;) ja jeszcze pije czerwona herbatke a dzis zjadla kostke czekoladki i wszystko szybciej o godz ale od razu humor mi sie poprawil choc wiem ze jutro znowu pomidor i jajko:(

powiem Ci ze przy takich zamiennikach masz swietny efekt!waga poleciala pieknie!ja tak marze zeby ta 6 z przodu pokazala sie:/ tez zamienie szpinak na brokuly bo nie cierpie tamtego. powiedz jak przyrzadzasz salate?ja to cebulki troche dodalam czytalam ze podkreca metabolizm a i smak sie zrobil. no i mam problem bo kawy nie pije wogole :( i zastąpilam to pluszem z rana:/mysle ze takie odstepstwa nie popsuja efektu

Ja plusza bym nie ryzykowala.... Pij sobie herbatke...;) a sałate polewam kropelkami cytryny i troszenke oleju z oliwek ... generalnie ohyda:P ale jem;) dzis waga stoi ale pocieszam sie ze to przed okresem

Gość d0 miskaaaa
napisz os wiecej o tym specyfiku lida... please ;-)

hej kobietki ja juz w domku po szyneczce i jogurciku.ubarwilam to natka pietruszki i siemieniem lnianym. co do lidy to speyfik na bazie meridi. w googlach jest duzo na ten temat. a wiec kuracja na miesiac to 90zl (30 kapsulek) dziala hamujaco na apetyt i baaardzo skutecznie oczywiscie na poczatku najtrudniej bo dzien trzeba sie poprostu oszczedzic i oczywiscie unikac slodyczy a po kilku dniach wogole nie ma na to ochoty. w ulotce pisze ze trzeba zrobic przerwe miedzy kolejnymi opakowaniami ale wedlug mnie lepiej poczekac az sie osiagnie upragniona wage i dopiero. dzis tez sobie wzielam i musze przyznac ze wmusilam w siebie tego jogurta i czuje sie pelniutka :D jak cos to piszcie na maila a podam gg sprzedawcy-sprawdzony bo juz 3 opakowania od niego wzielam i na pewno dzialaly, na innych forach pisza jakie to zle itp ale przeciez nasza nadwaga niestety tak samo jest niebezpieczna i zla. na poczatku odezwala mi sie wątroba i dostalam w aptece silimarol czy cos i przeszlo. mysle ze nie jest tak zle a ubytek wagi naprawde widoczny. ubrania z 44 zamienilam na 38 spodnie/spodnica i niestety 40/ 42 gora :P bo jestem jabluszko :) a po kopenhaskiej mysle ze juz w ta 40 bym sie wbila spokojnie:)

No to nie zle w pewnym sesnsie podziwiam za odwage w braniu jakichkolwiek tabletek ale skoro pomagaja i samopoczucie sie polepsza...;) ja jestem 8 dzien na diecie potem przechodze na SB i jestem tez tam na forum a dziewczyny mnie ostrzegaja bardzo przed ta dieta radza rzucic to i juz zaczac south beach szkoda mi tylu dni nie wiem

Gość na zdrowie i uroda
kurcze nie wiem dziewczyny jak wy wytrzymujecie na tej diecie ,mi na sam widok jadliospidu zrobilo sie slabo....powodzenia zycze i silenj woli

Gość isssa874
ja zjadlam njuz pomidor 2 jajka i wypilam kawke, szpinak sobie zostawilam na pozniej z mieskiem i salata waga startowa to 71 kilogramow chce wazyc 65 :(

Gość isssa874
170:(

MartaMartaMarta Ja tu juz od jakies czasu buszuje i wlasnie co sie gdzies przyssam to topik upada ;( moze tu bedzie lepiej;D no u mnie jest ok dzis 7 dzien i dumna jestem z siebie ze tak wytrwalam ale jeszcze polowa przedemna iwec nie chwale dnia przed zachodem slonca... starala sie dzis cwiczyc na orbitreku ale niestety nie mam sily... chodze na saune zeby sie pocic I ty śmiesz mi pyskować :O

MartaMartaMarta No wiadomo ze trzeba ja rygorystycznie przeprowadzic i ost posilek do 17. Gdybyś nie była, taka zarozumiała i przeczytała mój skrot, ktory na szczęście nie został usuniety, to byś wiedziała jakie głupoty piszesz i chcesz popełniać.

o rany VB idz juz do domu... apropo i kogo tu prawda w oczy kole...zreszta jak u Ciebie juz napisalam pozostawiam Ciebie bez komentarza...wiec daruj sobie smiech na sali

Ja nie mam nadwagi i mam piękne wysportowane ciało, pamiętaj o tym.

do V.B jakbys byla taka piekna i wspaniala to uwierz ze bys sie nie znalazla na tym topiku :) he he zalosny czlowieczek! a ja mam nadwage i wlasnie pokazuje ze sobie z nia poradze a ty pewnie slaba jestes i zazdrościsz Marcie za wytrwalosc i ogromny sukces! zal mi Ciebie!!!

Gość moze tez zaczne
hej dziewczyny, nie kloccie sie tutaj ,bo to nie ma sesnu. tak powiem szczerze zainspirowalyscie te mnie, i zasranawiam sie nad kopenhaska ,ale boje sie ze nie dam sobie rady i nie wiem jak potem z niej wyjsc... a wiec piszcie jak tam u Was leci , bo ja was ostro sledze....

Gość miskaaaaa dziewuszko
V.B to facet gdybyś o tym nie wiedizała...ale wiadomo...dla was każdy kto cos skrytykuje to pewnie grubas, ktory wam zazdrosci.:classic_cool::O

Gość do MartaMarta
hej ,pzreczytalam na innym topiku ze masz jakas modyfikacje kopenhaskiej, moglabys ja pzredatwaic albo moze zeskanowac i wyslac mi na maila?