Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malvinka14

co ja mam robić ?

Polecane posty

Gość Malvinka14

dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciazy - moje obecne dziecko ma dopiero 5 miesiecy. jestem zalamana .powiedzialam mezowi on do mnie ze trzeba bedzie usunac bo nie stac nas na 2 dziecko. najpierw chodzilam po lekarzach bo nie moglam zajsc w 1 ciaze - a teraz gdy przytrafila sie wpadka on kaze mi ja usuwac. zawiodlam sie na wlasnym mezu.nie moge na niego patrzec. jak on mogl cos takiego powiedziec . niewierze. i juz niewiem co mam robic. nie jestem zadowolona z tego faktu ze jestem w ciazy, ale nigdy nie przeszlo by mi przez mysl o aborcji - kiedys sama krytykowalam takie kobiety a dzis maz mi wypalil z takim tekstem . nienawidze go za to.

Gość zdołowałam się.....
wierzę,sama bym znienawidziła męża za to-ale pomyśl-ciuszki masz,cały ekwipunek dla maleństwa też.Jedyne co to chyba na chwilę obecną pampersy będą wydatkiem? Trzymam kciuki..

Daj mu trochę czasu niech ochłonie z tą wiadomością o ciąży. Powiedz mu ze nigdy tego nie zrobisz. Dwójka dzieci to nie tragedia jedno przy drugim się odchowa. Dużo rzeczy będziesz miała po pierwszym dziecku. To nie jest tragedia . Nie załamuj się a zobaczysz ze mąż również zmieni zadnie. Życzę powodzenia.

Mężczyźni tak ragują bo myślą konkretami. Nie myśli o dziecku którego jeszcze nie ma tylko chce chronić i opiekować to co już ma - ciebie i 5 miesięczne dziecko. Na pewno zaszokowałaś go tą informacją więc czego się spodziewałaś. Porozmawiaj z nim o aborcji i powiedz co o tym sądzisz. Nie może ci kazać zrobić czegokolwiek. Powiedz mu że to twoje ciało i on tu nie ma nic do gadania. możecie jeśli chcecie oddać dziecko do adopcji po porodzie.