Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueeeeeeeeehahahahaha

JAK SIE WAS CZYTA NA KAFE TO MOZNA BY POMYŚLEĆ ŻE ULICAMI CHODZĄ TYLKO

Polecane posty

Piękne kobiety o "własnym stylu", pewne siebie jak cholera i wygadane i mądre i w ogóle fantastyczne. Jak ktoś tu wklei zdjęcie jakiegos solara to od razu się wszystkie rzucają "ja nie! ja w zyciu!". Czemu potem na ulicy nie widać takich ja te które udajecie na kafe!?

Gość ommmmmega
taaaa jak czytam to wnioskuje że same modelki siedzą i jeszcze mają full kasy a skrytykują drugą za to że ma 70 cm w pasie - to wyzywają od spaślaków żenada chciałabym zobaczyć jak wyglądają

Solary nie potrafią pisac :D poza tym kazdy widzi co chce, Ty widac nie zwracasz uwagi na piękne, o własnym stylu bla bla bla.

Bo one nie szwendają się po ulicach, tylko siedzą na kafe. To chyba logiczne, prawda ? :)

no tak ! :D Każda kolejna mądrzejsza od poprzedniej. A to stwierdzenie "własny styl" już rzuca mnie na kolana. Potem wszystkie mają taką samą kieckę i bluzkę z "orseja" czy innego dziadostwa. To jest ten własny styl. Naturalnie zaraz któraś napisze: "ja w orseju nie kupuje, ja tylko oryginalne jakich nie da się kupić nigdzie indziej!" Matko ale z was pozerki internetowe.

no właśnie persymona zwracam uwagę jaknajbardziej! Szukam ich od momentu wyjścia za próg. I za cholere znaleźć nie moge. Wszystkie wyglądają tak samo. i pewnie każda z nich przekonana jest ze jest wyjątkowa i leci na kafe o tym napisać. A przemądrzałe jedna z drugą tu jesteście jak nie wiem. Żebyście jeszcze coś mądrego gadały ale takie pierdoły czasem, byle pisać.

mario, ależ emocjonalnie podchodzisz do kafeterii :classic_cool: niech Ci żyłka nie pęknie :D Hmmm... może babeczki się jeszcze wyrobią? Lepiej, żeby czuły się ze sobą dobrze, niż miały przytłaczające kompleksy, prawda? :) ;)

po pierwsze jeszcze sa kobiety na tym swiecie ktore sa laski ja niechodze na solarium opalam sie naturalnie jeszcze wiele dziewczyn z solarium moga mo pozazdroscic opalenizny hahahaha a kasy mam w huj bo kiedys pracowalam na to co mam teraz tzn inni pracuja na mnie hahahahahaha nie mam zadnych kompleksow sadze ze wygladam idealnie taka jaka jestem podobam sie sobie a jakies glupie uwagi od was dzieci mam w dupie

Jakbyś miała w dupie, to byś miała w dupie a nie poświęcała te 10 sekund na napisanie kilku linijek :D

aaaa apropo ciuchow ubieram sie w to co mi sie podoba nie zawsze jest orginalne ale same moje strini kosztuja 10 euro

Gość oklaski dla tego pana
zgadzam się w 100 %