Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie jest zla

wasze prawo jazdy

Polecane posty

Gość ona nie jest zla

pytanie błahe, do tych którzy mają juz prawko, albo są w trakcie robienia, za ktorym razem zdaliscie i czy egzaminator byl w porzadku? bo jak wiadomo są i też tacy ktorzy chcą cie \"udupić\". pochwale sie ze ja zdalam za pierwszym razem i mialam wielkie szczescie bo egzaminator byl bardzo mily, nawet bylam zaskoczona. i powiem ze to jest ogromna radośc jak sie slyszy slowa \"zdala pani\" a jak bylo w waszym przypadku, co czuliscie?

Gość kalolowaty
zdalem za 3 razem, egzaminator - nic specjalnego wkurzal mnie darl sie ale na koncu powiedzial ze wynik jest pozytywny. niezle bylo

Gość Jutro ci powiem
a ja zdalam za drugim. za pierwszym gosc mnie udupil na swiatlach ale to szczegol. na drugim mialam babke egzaminatorke, niezbyt mila, caly czaxs mowila \"zle, zle, zle\" raz tylko sie usmiechnela, juz nawet nie pamietam w jakim momencie. jak juz dojechalam do wodu i gdy powiedziala mi ze zdalam to muslalam ze ją chyba ucaluje - radosc jest niezamowita, pamietam to do dzis... prawko mam juz 1,5 roku

Gość jem pomidorową
haa ja zdaje za 3 tyg. zobaczymy jak to bedzie

Zdałam za pierwszym. Egzaminator raczej chłodny, nie rozmawiał wcale ze mną, tylko mówił, co mam robić i trzymał rękę na oparciu mojego siedzenia :O No ale wolałam nic nie mówić.. No i jako jedyny z całego sztabu egzaminatorów ubrany był w garniaka, a nie we wieśniacki sztormiak :D

Gość sama w domu
po jutrze zdaje 3 raz, mam nadzieje ze tym azem sie uda, w koncu do 3x sztuka...

zdałam za drugim ,za pierwszym razem oblalam testy :-o egzaminator był ok. Teraz na to inaczej patrze ale w dzień egzaminu byłam strasznie zestresowana ...