Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

WIECIE CO ZROBIŁAM?

Polecane posty

w mp4 mam radio włączyłam autoscan,znalazło mi 6 stacji,patrze jakie stacje znalazło,a tu takie coś !!!!!: stacja 4 radio maryja :O:O:O:O:O:O:O:O:O posłuchałam tego z ciekawości i trafiłam na jakiś program dla dzieci ktore spiewaly modlitwy :O:O:O:O:O:O:O łożesz kurde :O:O:O:O to jest takie głupie w pewnej chwili babsko prowadzace palnelo pewnie niedlugo idzesz juz spac? dziewczynka tak ale najpierw sie pomodle baba:tak tak modlimy sie zawsze przed snem :O:O:O:O albo jeszcze inna sytuacja: dzwoni jakas starsza dziewczynka babsko pyta sie za kogo bedzie sie modlic dziewuszysko: za radio maryja i telewizje trwam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA DEMORALIZACJA I AUSPOŁECZNIANIE MAŁYCH NIEWIINYCH ISTOT TYM WYJETYM Z DUPY PROGRAMEM :O:O:O:O:O:O:O a jacy musza byc rodzice ktorzy na pewno mowia temu dziecku kogo ma pozdrowic :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O to jest zalosne :O:O:O:O okropne i nieteneges :O:O:O:O:O:O co z tych bezmozgow wyrosnie :O:O:O:O:O?????????? to jest karygodne :O:O:O:O:O:O:O powinni tego zabronic :O:O:O radio maryja sra wszystkim do ryja :O:O:O:O:O:O :O:O:O dobra koncze juz ale jestem w szoku :O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O te mordki oddają moje zniesmaczenie i pogarde jaka zywie do rodzicow tych dewockich bachorzysk:O:O:O to takie sztuczne :O:O:O:O :O

Gość joł mannnnnn
też jestem zniesmaczona :O p.s. Ave satan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:!!!!!!!!!!

Gość a duzszego tekstu niw moglo by

Gość masakra..

Gość draz jestes totalnie
glupia gówniara 13nastoletnia ala ,której nikt nie lubi i dajesz sobie prawo do doroslosci a jestes zwykla gimgowniana szczylowa

acha bardziej by ci sie spodobało ze przed snem jeszcze sobie pójdzie zajarac ,napic piwo i obrobić babcie z renty!!!Idź gówniaro bo sama nie odrózniasz co dobre a co złe:(

wielbiciel 70B RM nie jest wyjątkiem, podobnie oddziałuje 90 % mediów, nie tylko w Polsce wielbicie mozesz rozwinac :)?? jak oddzialuje?poprzez demoralizacje :O:O?