Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerolejkaaaaa

do facetów- obrzezany członek

Polecane posty

Gość Wacek_Strażacki
ja mysle, ze padl ofiara ataku tajemniczej choroby szerpow nepalskich zwanej uwiadem panskiej skorki jest to bardzo niebezpieczna choroba i jedynym ratunkiem jest szybka ampuracja calego czubka przy pomocy gilotynki do cygar

Gość 55tt
Wacek_Strażacki, jesteś pewien?

Gość 55tt
Wacek_Strażacki, masz prawa wyrazić swoje zdanie w każdej kwestii ale torchę nie w porządku kiedy zaczynasz na kogoś niegrzecznie naskakiwać

Gość Wacek_Strażacki
jasne, poczytaj e Wikipedii jak sie nie zrobi tego dostatecznie szybko a wlasciwie niezwlocznie po deserze to juz tylko odciecie nog na wysokosci pasa zostaje

Gość 55tt
Wacek_Strażacki, zalecam więcej tolerancji ;)

Gość Wacek_Strażacki
toleruje swoja skorke ba, polubilem ja do tego stopnia, ze zabieram ja ostatnio na majowkowe wypady za miasto duzo rozmawiamy ze soba od pewnego czasu, mysle ze moze wyjsc z tego powazy zwiazek

Gość 55tt
Wacek_Strażacki, no i ok;) tylko na przyszłość też postaraj się otwierać na odmienne poglądy bo to jest niebezpieczne...;)

Gość Wacek_Strażacki
nie masz racji, zaczyna sie od napletka a konczy na lobotomii biore drabine i ide zrywac czeresnie pa

Gość 55tt
Wacek_Strażacki, nie mam racji? Ok, ale szauję, ze masz odmienne zdanie;) Dobranoc:)

Gość kix
Dlaczego ze wzgledu na higiene? Znaczy zakladacie, ze kapiel/prysznic raz w tygodniu, czy o co chodzi? Brak dostepu do wody? Wiec laseczki z motylkami tez ze wzgledow higienicznych powinny usowac wargi?

zapomnialem wiaderka i musialem sie wrocic - ale niemadry jestem do tego uwielbiam zbierac motylki, na szpileczkach tak slicznie wygladaja

Gość fajna30stka
Uwielbiam obrzezane kutaski! Są śliczne i smaczniunie. Mniam!

Gość fajna30stka
Dodam, że jestem po fachowej ekstrakcji obu półkul mózgowych :) mniam :)

Gość fajna30stka
żałosny podszywacz :( mialam w lozku obrzezanego faceta i powiem wam kobietki ze takiego az chce sie brac do ust:)

Gość alexandra82
Moj chlopak jest obrzezany, nigdy z nikim nie bylo mi lepiej, seks oralny to sama przyjemnosc

ja sobie grzecznie sex uprawiac poszłam;) a tu sie 3 strony zrobiły.... _UncleFaka - doczytałam, ze miałeś 19 lat, a ile masz łatwo poiliczyc (w @ masz88)

to nie jest smieszne, oddajcie natychmiast obudzilem sie bez skorki - koniec glupich zartow ostrzegam, mam kamerke i nie zawaham sie jej uzyc

Gość białogłowa z tradycją

Gość fajna30ska
Wacek_Strażacki pewnie dlatego ze napletki smierdzą rybą.. a kotki to przeciesz uwielbijają ;) WOLE BEZ!!!

Gość fajna30ska
nie ma co sie oszukiwac przecietnemu polskiemu Wackowi jepppie z sikawki ;) widac ze mu zazdroscisz ;)

Gość fajna30ska
Wiem o czy mówię gdyż przetestowałam po setce wacków z każdego województwa i jeśli kogoś interesują wyniki moich badań to chętnie udostępnię :)