Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbhgbybbuuby

****** co sądzicie o mojej figurze?? ********************

Polecane posty

Gość asasabasa
taka chłopięca. brzuszek łądny ale małe cycki i wąskie biodra.

Gość fgbhgbybbuuby
racja, od ytygodnia dietka :) A cycki 75 c :)

Gość zazdroszcze cii
masz zaj*ebisty brzuszek

Gość ojojoj olaboga
hahahahah C dobre dobre :D:D

Gość fgbhgbybbuuby
Wysłac Ci zdjęcie metki od stanika? :) Moze tak wyszlo na zdjęciu, bo przyklryłam koszulką. zresztą nie moj problem, nie wierzysz to trudno

Gość fgbhgbybbuuby

Gość willa
jaka dietka?? ja mialam tez taki brzuch,nawet bardziej wycwiczony ale po ciazy troche tluszczyku zostalo :P cwiczysz na brzuch??

Gość Aska1988
Tez mnie to C rozbawilo:D

Gość fgbhgbybbuuby
obecnie robie 6 weidera, brzuszki i przysiady. Co do diety to po prostu staram się jak najmniej jeśc :)_ sniadanko - 2 kromeczki wasa z serem, ok 11 jabłuszko, ok 16 jogurt i ok 18 2 kromkii wasa z szynką

Gość willa
zazdrosne jestesci heheheh pokazcie seoje wdzieki to tez sie posmiejemy buhahahaha

Gość fgbhgbybbuuby
eee tam, niech się smieja, zresztą to nie bylo pytanie "co sądzicie o imich cyckach... "

Gość willa
slyszlam ze 6 dziala ale przy malym dziecku nie mam czsu zbytnio,musze sie zmobilizowac bo tesknie za moim "kaloryferkiem"

Gość fgbhgbybbuuby
a tak szczerze t prosiłabym o jakąs obiektywną ocenę mojej figury bo mam kompleksy :(

Gość willa
troche uboga ta twoja dietka,nie jestes oslabiona?? nie wypadaja ci wlosy??

Gość fgbhgbybbuuby
Willa, na pewno dasz radę, 6 wcale nie wymaga tak dużo czasu, zwłaszcza na początku - ja jestem przy 6 dniu.... Życzę powodzonka!

Gość willa
jakie kompleksy?????!!!!!! przesadzasz

Gość fgbhgbybbuuby
nie, nie jestem osłabiona, bo stosuje ja dopiero 4 dni, chce tak wytrzumac do konca tygodnia a potem ją urozmaicę, po prostu zalezy mi na dosc szybkim zrzuceniu 3 kg - przymiarka sukni ślubnej :?)

Gość willa
:P

Przydałoby ci się nad mięśniami popracować, bo figura trochę sflaczała.

Gość vb ty sama jestes sflaczala
to sa miesnie glupku chyba :)

Gość willa
hahahahaha wlasnie

Gość cvfz
chłopieca figura troche:O

Gość FIGURA BEZ SKAZY

Po pierwsze jestem gacetem. Po drugie tak wyglądasz na zdjęciu, nie wiem jak w rzeczywistości. jednak te mięśnie są nie jednakowo ćwiczone. zobacz na odstajace boczki i zapadajaca się skórę po bokach, jak z bokow do zdjecia wciagasz brzuch. Hula hop dobrze wyrabia w tych miejscach figurę. Bicepsy i tricepsy, tez wyglądają na foto, jakby tam był nadmiar skóry. Chodzi o to, że ciało wyglada na takie miękkie, ciastowate. Z przodu brzucha widać mięśnie, ale nie tylko te mięśnie maczłowiek. Ale nie jest źle, jest dobrz, tylko popracuj nad resztą, zeby skora bardziej była na czymś opięta.

Gość fgbhgbybbuuby
V. B . dzieki za słowa krytyki. Co do boczków, wiem że jakoś dziwnie wyszly bo miałam cały dziń mocno zaciśniete paskiem spodnie i chyba dlatego jakoś tak dziwnie to wygląda.... A co do mięsni to fakt, nie ma ich dużo, niedanow dopiero zaczęłam cwiczyc. A moze mógłbys mi coś polecic? jakieś wiczenia?

Gość fgbhgbybbuuby

mogłbym, ale najlepiej pokazać na jakiś fotkach, albo filmikach, wiec nie teraz. Na brzuch sa dobr szybkie skłony. leżysz, nogi lekko ugiete w kolanach, stopy w czasie skłonow nie odrywają się od podłoza, ani palce, ani piety. Rece skrzyzowane na piersiach i szybko jak najwiecej brzuszków w ciągu minuty. Odpoczynek minute. teraz robiszbrzuszki wolnniej, ale tego nie musze Ci mowić, bo z przodu jest w miarę ok. boki wyrabiaja szybkie skłony na stojąco rękami wyprostowanymi nad głowa do bokow kostek - lewa eka do prawej kostki i odwrotnie. Tylko niech Ci sie nie zakręci w głowie. szybkie ćwiczenia rzeźbia mięśnie i spalają tłuszcz. Wolne jeden ruch na 2 sekundy ale z duzym obciążeniem pogrubiaja (wyrabiają mięśnie). Musisz ćwiczyć minimum godzinę. Hula Hop jest dobre. Na triceps (mięśnie na ramionach z tyłu). Ciężarek 3 - 5 kg wolno (2 sek.) z wyprostowanej ręki nad głowa, uginasz tylko w łokciu (nie w barku) za głowę i spowrotem do góry. mozesz też też w pozycji jak się chodzi pajączkiem uginać ręce i prostować - musisz czuć mocno napięte mięśnie z tyłu ramion. na uda i pośladki. podnosisz kolano na wysokość pasa i trzymając tak kolano prostujesz nogw w przód, tak trzymasz 5 sekund przed sobą na wysokości pasa. Tak samo noga w bok i tył (ty mocno pracują pośladki). Po 5 sekundach tą samą droga wolno opuszczasz nogę i powtarzasz tak 10 razy. Najlepiej po 3 serie. Długo by pisać. Przed jak się po cwiczeniach na mięśnie zrób pełny stretching i dopiro na końcu podnoś nogi. Mozesz też się zapisać na yogę.

Gość fgbhgbybbuuby
Dziekuję ślicznie za pomoc, na pewno skorzystam bo zalezy mi głównie żeby zgubic te boczki. A tak szczerze, ujdzie jakos ta moja figura w tłumie? :)